Αισιόδοξος για την ελληνική οικονομία ο Πρεμ Γουάτσα

NEWSROOM
Πρεμ Γουάτσα
Πρεμ Γουάτσα

Την αισιοδοξία του για την πορεία της ελληνικής οικονομίας στα επόμενα χρόνια εξέφρασε ο επικεφαλής της Fairfax, Πρεμ Γουάτσα, σε συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής.

Οι κυβερνήσεις της χώρας πρέπει να ακολουθήσουν φιλικές προς τις επιχειρήσεις πολιτικές εάν επιθυμούν να προσελκύσουν ξένες επενδύσεις στην Ελλάδα, τόνισε ο Καναδός επενδυτής.

Λαμβάνοντας υπόψιν την ύφεση των προηγούμενων ετών, πρόσθεσε, δεν αποτελεί δείγμα υπεραισιοδοξίας να αναμένει κανείς τη σημαντική ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας στα επόμενα χρόνια, επισήμανε ο Π. Γουάτσα. Οι θετικές εκτιμήσεις για την πορεία της ελληνικής οικονομίας ήταν εκείνες που τον ώθησαν να λάβει την απόφαση της συγχώνευσης της Eurobank με την Grivalia, πρόσθεσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ