ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

Ο Κυριάκός Μητσοτάκης στο μήνυμα του για το Πάσχα

Το μήνυμα Μητσοτάκη για το Πάσχα: «Η σκέψη μας στους πιο αδύναμους που χρειάζονται τη στήριξή μας»

Στην Τήνο βρίσκεται για τις ημέρες του Πάσχα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων στο πασχαλινό μήνυμά του ο πρωθυπουργός «η σκέψη μας πρέπει να τρέχει πρωτίστως στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας, αυτούς που περισσότερο παρά ποτέ αυτές τις μέρες χρειάζονται τη στήριξή μας», «αλλά και σε όλες και σε όλους τους ενστόλους μας».
NEWSROOM /
Κυριάκος Μητσοτάκης

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα εξαγωγέας ενεργειακής ασφάλειας

Η Ελλάδα είναι εξαγωγέας ενεργειακής ασφάλειας στους γείτονες μας και αυτό οφείλεται κυρίως στην ενεργειακή μας στρατηγική και την στρατηγική στον τομέα του φυσικού αερίου, επεσήμανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σήμερα σε διεθνές συνέδριο για το Υγροποιημένο Φυσικό Αέριο που πραγματοποιείται στην Αθήνα.
NEWSROOM /
Ο νέος πρωθυπουργός της Βρετανίας, Ρίσι Σούνακ

Ο Σούνακ είναι ο πλουσιότερος ηγέτης του δημοκρατικού κόσμου

Με όλα τα βλέμματα του κόσμου να είναι στραμμένα στο Ρίσι Σούνακ, το νέο πρωθυπουργό της Βρετανίας, πολύ συζήτηση γίνεται για την τεράστια περιουσία του. οι βρετανικές ταμπλόιντ τον έχουν ονομάσει «Rishi Rich», ο «πλούσιος Ρίτσι» κάνοντας λογοπαίγνιο με το όνομά του και μία παιδική ταινία, στην οποία ο Richie Rich είναι το πλουσιότερο αγόρι του κόσμου.
ΚΛΕΙΩ ΝΙΚΟΛΑΟΥ /
Περιοδεία στην Ανατολική Αττική πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα αλλάζει, η οικονομία αναπτύσσεται, η ανεργία μειώνεται

Περιοδεία στην Ανατολική Αττική πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου μεταξύ άλλων επισκέφθηκε το Κέντρο Επεξεργασίας Λυμάτων Κρωπίας - Παιανίας, τον διεθνή αερολιμένα Ελευθέριος Βενιζέλος, κατασκηνώσεις, όπου φιλοξενούνται Ουκρανοί πρόσφυγες και το λιμάνι της Ραφήνας, ενώ συναντήθηκε και με κομματικά στελέχη.
NEWSROOM /
Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέδριο Economist

Μητσοτάκης: Αισιοδοξία για την ελληνική οικονομία -Οι 4 λόγοι

Ο πρωθυπουργός ανέφερε τις αυξημένες καταθέσεις, τις εκταμιεύσεις ύψους 7,5 δισ. ευρώ εντός του 2021, τον δανεισμό της χώρας με τα χαμηλότερα επιτόκια στην ιστορία της, και τέλος, «τις ευνοϊκές συνέπειες των διαρθρωτικών αλλαγών».
NEWSROOM /
Κυριάκος Μητσοτάκης Μέγαρο Μαξίμου

Handelsblatt: Πώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης εδραίωσε την κυριαρχία του

«Ο κ. Μητσοτάκης ελπίζει να ανακτηθούν αυτά τα χρήματα, όταν η οικονομία θα ξαναπάρει και πάλι μπροστά», προσθέτει και συμπληρώνει ότι σε αυτό θα βοηθήσει το πρόγραμμα Greece 2.0, το εθνικό πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων.
NEWSROOM /
Κυριάκος Μητσοτάκης με μπλε πουκάμισο και μάσκα σε Κερατσίνι

Μητσοτάκης: Απηύθυνε νέα έκκληση -«Δεν έχουμε ξεμπερδέψει ακόμα με την πανδημία»

«Η κυβέρνηση ουδέποτε υποχώρησε από τη δέσμευσή της να είναι κοντά στους πολίτες, ειδικά στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας, με έργα ουσίας και όχι επικοινωνίας», ανέφερε ο πρωθυπουργός.
NEWSROOM /
Μητσοτάκης με μάσκα σε γραφείο για τηλεδιάσκεψη

Μητσοτάκης: Να επικεντρωθούμε σε καταστάσεις που ξεφεύγουν -Το νέο επιχειρησιακό σχέδιο

«Θα πρέπει να επικεντρώσουμε την προσοχή μας στο κομμάτι της διασκέδασης, σε καταστάσεις που ξεφεύγουν σε αριθμό ατόμων και γεννούν εστίες κρουσμάτων», σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.
NEWSROOM /
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Μητσοτάκης: Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για την Κρήτη -Σε λειτουργία η ηλεκτρική διασύνδεση με την Πελοπόννησο

«Πρόκειται για τη μεγαλύτερη καλωδιακή σύνδεση εναλλασσόμενου ρεύματος παγκοσμίως, συνολικού μήκος 174 χλμ. (χερσαία και υποβρύχια τμήματα), τάσης 150 kV και μεταφορικής ικανότητας έως 300 MW.
NEWSROOM /