ΣΑΓΚΑΗ

Η σημαία της Κίνας

Κίνα: Ετήσια αύξηση 5% κατέγραψαν οι δαπάνες έρευνας και ανάπτυξης των εισηγμένων εταιριών στο Κεντρικό Χρηματιστήριο της Σανγκάης

Οι εισηγμένες εταιρίες στο Κεντρικό Χρηματιστήριο της Σανγκάης (SSE) ξόδεψαν περίπου 900 δισεκατομμύρια γιουάν (114,42 δισεκατομμύρια ευρώ) για έρευνα και ανάπτυξη (R&D) την προηγούμενη χρονιά, όπως δείχνουν τα επίσημα στοιχεία.
NEWSROOM /
Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην Κίνα

Κεφαλογιάννη: Ορόσημο η απευθείας αεροπορική σύνδεση Σαγκάης - Αθήνας

Η κ. Κεφαλογιάννη επεσήμανε τα άυλα πολιτισμικά και πνευματικά εκείνα στοιχεία που συνδέουν δύο λαούς στο διάβα της ιστορίας τους και έκανε ευρεία αναφορά στον Νίκο Καζαντζάκη.
NEWSROOM /
Tesla

Tesla: Ολοκλήρωση της παραγωγής 2 εκατ. οχημάτων από τη μέγα-βιομηχανική μονάδα στην Σανγκάη

Η μέγα-βιομηχανική μονάδα της Tesla στην Σανγκάη ολοκλήρωσε χθες, Τετάρτη, την παραγωγή δύο εκατομμυρίων οχημάτων, με το όχημα του αντίστοιχου σειριακού αριθμού να βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής.
NEWSROOM /
Tesla

Σανγκάη: Ετήσια αύξηση 128% κατέγραψαν οι παραδόσεις οχημάτων της Tesla τον Ιούλιο

Η μεγάλη βιομηχανική μονάδα της Tesla στη Σανγκάη παρέδωσε 64.285 ηλεκτρικά οχήματα τον Ιούλιο, καταγράφοντας ετήσια αύξηση 128%, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία.
NEWSROOM /
Moderna: Ετοιμάζει επένδυση στη Σανγκάη

Moderna: Ετοιμάζει επένδυση στη Σανγκάη

Η αμερικανική εταιρία βιοτεχνολογίας Moderna υπέγραψε συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με τις τοπικές αρχές στη Σανγκάη, προγραμματίζοντας την υλοποίηση επένδυσης για πρώτη φορά στην κινεζική ηπειρωτική χώρα.
NEWSROOM /
Η σημαία της Κίνας

Σανγκάη: Περαιτέρω βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος, με έμφαση στον τομέα των ψηφιακών υπηρεσιών

Το οικονομικό κέντρο της Σανγκάης στην Κίνα εξέδωσε χθες, Κυριακή, ένα νέο πρόγραμμα βελτίωσης του επιχειρηματικού κλίματος, με έμφαση στον τομέα των ψηφιακών υπηρεσιών.
NEWSROOM /
Disney: To πάρκο στη Σανγκάη έκλεισε λόγω των μέτρων για την Covid

Disney: To πάρκο στη Σανγκάη έκλεισε λόγω των μέτρων για την Covid

Το θεματικό πάρκο Disney Resort στη Σανγκάη ανέστειλε ξαφνικά τη λειτουργία του σήμερα για να συμμορφωθεί με τα μέτρα πρόληψης της COVID-19, με όλους τους επισκέπτες που βρίσκονταν στον χώρο τη στιγμή της ανακοίνωσης να καλούνται να παραμείνουν στο πάρκο έως ότου υποβληθούν σε διαγνωστικό τεστ για τον ιό και έχουν αρνητικό αποτέλεσμα.
NEWSROOM /
Κόσμος στην Κίνα

Κίνα: Σε μια ασυνήθιστη κίνηση, η Σανγκάη εκδίδει ακόμα μία προειδοποίηση για ακραία ζέστη

Για τρίτη φορά φέτος το καλοκαίρι, η Σανγκάη εξέδωσε τον υψηλότερο συναγερμό για ακραία ζέστη καθώς οι θερμοκρασίες αναμένεται σήμερα να πλησιάσουν ή και να ξεπεράσουν τα επίπεδα ρεκόρ στην πολυπληθέστερη πόλη της Κίνας.
NEWSROOM /