Κανονικά η sold out συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ -Το ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης στο Facebook με ένα τραγούδι

NEWSROOM
Coldplay
Ο Κρις Μάρτιν των Coldplay

Οι δύο συναυλίες του δημοφιλούς συγκροτήματος είναι ήδη sold out.

Κανονικά θα διεξαχθούν οι δύο προγραμματισμένες για τις 8 και 9 Ιουνίου συναυλίες των Coldplay, στο ΟΑΚΑ, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της καθιερωμένης κυριακάτικης ανάρτησης στα social media με την ανασκόπηση της εβδομάδας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκλεισε την ανάρτησή του, ανακοινώνοντας ότι το βρετανικό συγκρότημα θα εμφανιστεί κανονικά όπως είχε προγραμματιστεί στο ΟΑΚΑ, καθώς οι εργασίες στο Ολυμπιακό συγκρότημα προχωρούν. Μάλιστα, τόνισε ότι είναι και ο ίδιος φαν του και έκλεισε με τους στίχους ενός τραγουδιού τους.

Οι δύο συναυλίες του δημοφιλούς συγκροτήματος είναι ήδη sold out. Το Στάδιο πρόκειται να επαναλειτουργήσει από τα τέλη Μαρτίου ή το αργότερο από τα μέσα Απριλίου,

Η αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη στις συναυλίες των Coldplay στο ΟΑΚΑ: «Θα κλείσω τη σημερινή ανασκόπηση με τα νεότερα από την πρόοδο των εργασιών στο ΟΑΚΑ. Έχει περίπου αφαιρεθεί το 6% από τα συνολικά 5.000 τεμάχια πολυκαρβονικών από τα Στέγαστρα Καλατράβα. Καθημερινά αφαιρούνται περίπου 80 κομμάτια, τα οποία θα ανακυκλωθούν. Η απομάκρυνση των πολυκαρβονικών με αυτούς τους ρυθμούς θα επιτρέψει την επαναλειτουργία του Σταδίου από τα τέλη Μαρτίου ή το αργότερο από τα μέσα Απριλίου. Έτσι, θα μπορέσουν να διεξαχθούν κανονικά πριν ή αμέσως μετά το Πάσχα αθλητικές αλλά και πολιτιστικές εκδηλώσεις μεταξύ των οποίων η συναυλία των Coldplay, που ομολογώ πως κι εγώ την περιμένω! And everything's not lost…When you thought that it was over, για να θυμίσω ένα τραγούδι τους».

ΣΧΕΤΙΚΑ