Βλαντιμίρ Πούτιν: «Πάτωσε» σε τηλεθέαση η συνέντευξή του στον Τάκερ Κάρλσον

NEWSROOM
Βλαντιμίρ Πούτιν: «Πάτωσε» σε τηλεθέαση η συνέντευξή του στον Τάκερ Κάρλσον
AP Images

Η συνέντευξη του Βλαντιμίρ Πούτιν στον Τάκερ Κάρλσον δεν προσέλκυσε τους τηλεθεατές της ρωσικής τηλεόρασης, καθώς δεν κατάφερε να μπει ούτε στα 10 πιο δημοφιλή προγράμματα.

Η δίωρη συνέντευξη του προέδρου Πούτιν στον συντηρητικό σχολιαστή και πρώην παρουσιαστή του Fox News κέρδισε την 20ή θέση στον κατάλογο των δημοφιλέστερων προγραμμάτων την εβδομάδα από τις 24 Φεβρουαρίου, έγραψε η Ρωσίδα ειδικός σε θέματα τηλεόρασης Αρίνα Μποροντίνα στο κανάλι της στο Telegram, επικαλούμενη στοιχεία τηλεθέασης της Mediascope.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μεταδόθηκε σε πρωινή ζώνη που συνήθως έχει χαμηλή τηλεθέαση, έγραψε η Μποροντίνα, επισημαίνοντας ότι το πιο δημοφιλές κανάλι Channel One TV της Ρωσίας μετέδωσε τη συνέντευξη δύο φορές στη σειρά από τις 7 π.μ.

Ο ίδιος ο Κάρλσον δημοσίευσε την ηχογράφηση στην ιστοσελίδα του και στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X κατά την διάρκεια της αμερικανικής prime time ζώνης, που ήταν στις 2 π.μ. στη Μόσχα.

Aπογοητευμένος ο Πούτιν

Ενώ οι ρωσικοί κρατικά ελεγχόμενοι ραδιοτηλεοπτικοί σταθμοί προώθησαν με ενθουσιασμό τη συνέντευξη στον Κάρλσον και βίντεο από την επίσκεψή του στη Μόσχα, ο ίδιος ο Πούτιν εξέφρασε την απογοήτευσή του στην πρώτη του συνάντηση με τα δυτικά μέσα ενημέρωσης μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία τον Φεβρουάριο του 2022.

Παραπονέθηκε σε έναν Ρώσο δημοσιογράφο αυτή την εβδομάδα ότι ενώ ο Κάρλσον άκουσε υπομονετικά τις απαντήσεις του, συμπεριλαμβανομένου ενός μεγάλου μονολόγου σχετικά με την ιστορική του άποψη για τη σύγκρουση που ανάγεται στον 9ο αιώνα και δεν έκανε σκληρές ερωτήσεις που θα επέτρεπαν στον Πούτιν να δώσει εξίσου «αιχμηρές» απαντήσεις, σημειώνει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg.

ΣΧΕΤΙΚΑ