Anantara Santorini: Το Άμπου Ντάμπι «μεταφέρει» την Ελλάδα στα ΗΑE

ANANTARA SANTORINI ABU DHABI RETREAT

Ένα boutique θέρετρο, το Anantara Santorini Abu Dhabi διαθέτει μόλις 22 δωμάτια και σουίτες.

Σε μια προσπάθεια να μεταφέρει αυτή την εντυπωσιακή χαλαρή πολυτέλεια για την οποία τα ελληνικά νησιά είναι τόσο γνωστά στα ΗΑΕ (χωρίς τα πλήθη για τα οποία είναι επίσης πολύ γνωστά), το Anantara Santorini Abu Dhabi άρχισε να υποδέχεται επισκέπτες.

Εμπνευσμένο από το διάσημο νησί του Αιγαίου τη Σαντορίνη, το θέρετρο μόνο για ενήλικες βρίσκεται ακριβώς πάνω στην θάλασσα, με χαμηλά λευκά κτίρια «φωλιασμένα» στην παραλία.

Σε ιδανική τοποθεσία ανάμεσα στο Άμπου Ντάμπι και το Ντουμπάι, το Anantara Santorini Abu Dhabi καταλαμβάνει μια όμορφα γαλήνια ακτογραμμή, όπου τα γαλάζια νερά συναντούν την λευκή άμμο, σημειώνει το Elite Traveler.

 ANANTARA SANTORINI ABU DHABI RETREAT

ANANTARA SANTORINI ABU DHABI RETREAT

Κομψή πολυτέλεια

Στο εσωτερικό, ο σχεδιασμός του θερέτρου συνδυάζει την κλασική αίγλης της Μέσης Ανατολής, με μια απαλή ουδέτερη χρωματική παλέτα και μια επιλογή από premium επίπλωση. Τόσο οι κοινόχρηστοι χώροι όσο και τα δωμάτια είναι όμορφα διακοσμημένα.

Ένα boutique θέρετρο, το Anantara Santorini Abu Dhabi διαθέτει μόλις 22 δωμάτια και σουίτες. Μπορεί κάποιος να κάνει κράτηση μεμονωμένα, αλλά για οικογενειακές συγκεντρώσεις, εκδηλώσεις και πάρτι, υπάρχει η επιλογή αγοράς του ξενοδοχείου για ένα πλήρως ιδιωτικό καταφύγιο, με αποκλειστική 24ωρη υπηρεσία μπάτλερ.

 ANANTARA SANTORINI ABU DHABI RETREAT

ANANTARA SANTORINI ABU DHABI RETREAT

Στο επώνυμο Anantara Spa, οι επισκέπτες μπορούν να επιδοθούν σε μια σειρά από θεραπείες που συνδυάζουν τις ανατολικές και δυτικές παραδόσεις και τεχνικές ευεξίας. Μια μικρή πισίνα, μια σάουνα με αλάτι Ιμαλαΐων, ένα μαροκινό χαμάμ και μια μπανιέρα-υδρομασάζ συμπληρώνουν τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ