ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Τα γραφεία της Alpha Bank

Νέα συνεργασία της Alpha Bank με την Partners Group στις υπηρεσίες wealth management

Η Partners Group διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στην εξυπηρέτηση πελατών Wealth Management και διαχειρίζεται σήμερα πάνω από 40 δισ. δολάρια στο πλαίσιο των υπηρεσιών wealth management που προσφέρει.
NEWSROOM /
O Tiger Woods

«Διαζύγιο» του Tiger Woods με τη Nike μετά από 27 χρόνια

Το αποτέλεσμα της έρευνας έδειξε ότι από το 2000 έως το 2010, η εταιρεία κέρδισε το 57% της επένδυσής της ύψους 181 εκατομμυρίων δολαρίων στον Tiger Woods από τις πωλήσεις σε μπαλάκια του γκολφ μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες.
ΚΛΕΙΩ ΝΙΚΟΛΑΟΥ /
Alpha Bank

Στρατηγική συνεργασία Alpha Bank με Unicredit - Αναστολή διαπράγμευσης της μετοχής

Δεσμευτική συμφωνία για την ανάπτυξη στρατηγικής συνεργασίας στη Ρουμανία και την Ελλάδα ανακοίνωσαν Alpha Bank και Unicredit, με μία πρωτοβουλία που, όπως τονίζεται από την Alpha Bank, αλλάζει ριζικά τη δυναμική του ελληνικού τραπεζικού συστήματος στο σύνολό του και αποτελεί μεταξύ άλλων και ψήφο εμπιστοσύνης στην τράπεζα.
NEWSROOM /
Υπουργείο Εργασίας

Υπουργείο Εργασίας: Σήμερα, οι πληρωμές του Μηχανισμού «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» για τον Φεβρουάριο

Καταβάλλεται σήμερα Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022, το ποσό των 8,3 εκατ. ευρώ για 33.139 πληρωμές δικαιούχων, που αφορούν σε εργαζόμενους ενταγμένους στον Μηχανισμό «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» για την πληρωμή της οικονομικής ενίσχυσης βραχυχρόνιας εργασίας για τον μήνα Φεβρουάριο 2022, καθώς και για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2021 (υπόλοιπα) και Ιανουάριο 2022 (υπόλοιπα).
NEWSROOM /
Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων

Ξεκινά η υποβολή δηλώσεων για ένταξη στον Μηχανισμό «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» για τον Μάρτιο

Ανοίγει σήμερα, 1η Μαρτίου, το Πληροφοριακό Σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ» για την υποβολή δηλώσεων για ένταξη στον Μηχανισμό «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» για τον Μάρτιο και για τη Β' φάση για τον μήνα Φεβρουάριο, μεταξύ άλλων.
NEWSROOM /
Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων

Πρόγραμμα «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ»: Σήμερα οι πληρωμές για τον Ιανουάριο

Καταβάλλεται σήμερα, Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022, το ποσό των 7,5 εκατ. ευρώ για 32.160 πληρωμές δικαιούχων, που αφορούν σε εργαζόμενους ενταγμένους στον Μηχανισμό «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» για την πληρωμή της οικονομικής ενίσχυσης βραχυχρόνιας εργασίας για τους μήνες Ιανουάριο 2022 και Δεκέμβριο 2021 (υπόλοιπα), σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.
NEWSROOM /