Εκδήλωση της Apple στις 8 Μαρτίου -Τι αναμένεται να παρουσιάσει

NEWSROOM
Εκδήλωση της Apple στις 8 Μαρτίου -Τι αναμένεται να παρουσιάσει

Η Apple έστειλε προσκλήσεις στα μέσα ενημέρωσης για μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Μαρτίου. Όπως όλα δείχνουν αναμένεται να ανακοινώσει ένα νέο μοντέλο iPhone χαμηλό κόστους.

Η εκδήλωση, με σλόγκαν «Peek Performance», θα μεταδοθεί από το YouTube και στην σελίδα της Apple. Οι παρουσιάσεις της Apple είναι χωρίς φυσική παρουσία από τον Μάρτιο του 2020 λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Θα είναι η πρώτη της Apple από τον Οκτώβριο του 2021, όταν παρουσίασε νέους φορητούς υπολογιστές Macbook pro. Πέρυσι η εταιρεία πραγματοποίησε μια ανοιξιάτικη εκδήλωση τον Απρίλιο παρουσιάζοντας τα νέα iPads και το νέο iMac.

Όσα αναμένεται να ανακοινωθούν

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Apple θα ανακοινώσει ένα iPhone χαμηλού κόστους με υποστήριξη του δικτύου 5G και αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων. Επίσης αναμένεται και ένα iPad μεσαίας κατηγορίας, σύμφωνα με αναφορές μέσων ενημέρωσης και αναλυτών.

Η εταιρεία προσφέρει επί του παρόντος ένα iPhone χαμηλού κόστους με την ονομασία iPhone SE, το οποίο παρουσιάστηκε την άνοιξη του 2020 και πωλείται στη λιανική τιμή των 399 δολαρίων.

Το νέο iPad αναμένεται να είναι μια αναβαθμισμένη εκδοχή του iPad Air, σύμφωνα με το Bloomberg. Η εν λόγω συσκευή ενημερώθηκε για τελευταία φορά τον Οκτώβριο του 2020 και σήμερα πωλείται στη λιανική προς 599 δολάρια.

Η Apple θα μπορούσε επίσης να κυκλοφορήσει το iOS 15.4, την τελευταία έκδοση του λογισμικού του iPhone, με διάφορα νέα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας χρήσης αναγνώρισης προσώπου για το ξεκλείδωμα της συσκευής ενώ ο χρήστης φοράει προστατευτική μάσκα.

Οι ανοιξιάτικες παρουσιάσεις συσκευών της Apple είναι λιγότερο σημαντικές για την εταιρεία από τις παραδοσιακές φθινοπωρινές εκδηλώσεις της, οι οποίες αποκαλύπτουν ακριβότερα και πιο κερδοφόρα μοντέλα iPhone ενόψει της περιόδου αγορών των διακοπών.

TAGS
ΣΧΕΤΙΚΑ