Άνοιξε τις πύλες του η εκδήλωση επιστήμης και Τεχνολογίας - Innovent Forum 2024

NEWSROOM
w09-192512Screenshot1146.jpg

Ανοιξε τις πύλες του σήμερα στη Λάρισα η εκδήλωση επιστήμης & Τεχνολογίας - Innovent Forum 2024, η οποία στόχο έχει να αναδείξει καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις σε καίριους τομείς της κοινωνίας.

Το Innovent Forum 2024 ξεκίνησε σήμερα Παρασκευή και θα ολοκληρωθεί αύριο Σάββατο, στο Πάρκο Καινοτομίας JOIST στη Λάρισα. Έχοντας ως κεντρική θεματική το «Tech for Humanity», το Innovent Forum εστιάζει στους τομείς της Εκπαίδευσης, του Περιβάλλοντος, της Ενέργειας, των Έξυπνων πόλεων, του Gaming, του Πολιτισμού, της Υγείας και του Κατασκευαστικού τομέα.

Τριάντα εκθέτες - εταιρείες, οργανισμοί και projects από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα συστήσουν τα καινοτόμα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Παράλληλα, μέσα από συζητήσεις, παρουσιάσεις και workshops, έχει ξεκινήσει ένας διάλογος γύρω από τους τρόπους που η τεχνολογία εξυπηρετεί την ανθρωπότητα.

Καθ' όλη τη διάρκεια του Innovent Forum, επαγγελματίες και επιχειρηματίες, ερευνητές, startuppers, υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής, εκθέτες και κοινό αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, συνάπτοντας συνεργασίες.

Μεταξύ άλλων στις διαδικασίες του Innovent Forum 2024 συμμετέχουν ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Μάξιμος Σενετάκης, ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Τριαντόπουλος, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας και ο δήμαρχος Λαρισαίων Θανάσης Μαμάκος.

ΣΧΕΤΙΚΑ