Πανελλήνια εμβέλεια αποκτά ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος

NEWSROOM
syndesmos-pliroforikis.jpg
Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το 2024 συμπληρώνονται 30 χρόνια από την ίδρυσή του επιχειρηματικού φορέα το 1994

Πανελλήνια εμβέλεια αποκτά ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος και εφεξής θα εκπροσωπεί φυσικά και νομικά πρόσωπα που δραστηριοποιούνται σε όλη την επικράτεια της χώρας στον κλάδο των νέων τεχνολογιών.

Τη μετεξέλιξή του σε εθνικό φορέα ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Θεόφιλος Μυλωνάς, κατά την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας.

Όπως ανέφερε ο κ. Μυλωνάς, εντός των ημερών ο φορέας θα μετονομαστεί σε «Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Τεχνολογίας Πληροφορικής Ελλάδος» με ακρωνύμιο «ΣΕΤΠΕ», προκειμένου να εναρμονιστεί με τις σύγχρονες απαιτήσεις του κλάδου και να εξυπηρετήσει τις αυξημένες ανάγκες των ανά τη χώρα εταιριών, σύμφωνα με την πρόσφατη απόφαση της γενικής συνέλευσης των μελών του.

Υποδεχόμενος τους δεκάδες προσκεκλημένους της πρωτοχρονιάτικης εκδήλωσης, ο κ. Μυλωνάς τόνισε ότι το 2024 συνιστά χρονικό ορόσημο για τον επιχειρηματικό φορέα, καθώς φέτος συμπληρώνονται 30 χρόνια από την ίδρυσή του το 1994. Ως εκ τούτου, ο Σύνδεσμος θα τιμήσει, όπως αρμόζει, την επέτειο αυτή με σειρά εκδηλώσεων καθ΄όλη τη διάρκεια του έτους.

ΣΧΕΤΙΚΑ