ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Τουρίστες μπαίνουν σε πλοίο

Τουριστική περίοδος 9 μηνών στην Ελλάδα -Στο 70% πληρότητα στα ξενοδοχεία της Αθήνας τον Οκτώβριο

Καρπούς αποδίδει η στρατηγική της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου και ήδη εφέτος υπάρχουν απτά αποτελέσματα, όπως επισημαίνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης σημειώνοντας ότι ο ελληνικός οργανισμός τουρισμού έχει πάντα ως κεντρικό πυλώνα των πρωτοβουλιών του την επέκταση της σεζόν.
NEWSROOM /
ακίνητα σε Αθήνα

Στο 68,9% η μέση πληρότητα στα ξενοδοχεία της Αθήνας στο πρώτο πεντάμηνο του 2023

Στο 68,9% καταγράφεται η μέση πληρότητα για τα ξενοδοχεία της Αθήνας στο πρώτο πεντάμηνο του 2023, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών Αττικής και Αργοσαρωνικού (ΕΞΑΑΑ)
NEWSROOM /
Ikos Resorts: Ξεκινάει σύντομα η λειτουργία του νέου ξενοδοχείου του ομίλου στη Μαγιόρκα

Ikos Resorts: Ξεκινάει σύντομα η λειτουργία του νέου ξενοδοχείου του ομίλου στη Μαγιόρκα

Το νέο ξενοδοχείο του στην Μαγιόρκα ανακοίνωσε ο ελληνικός όμιλος Ikos Resorts. Πρόκειται για το νέο Ikos Porto Petro που στις 16 του μηνός θα υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες του.
NEWSROOM /
One&Only Aesthesis

Στην τελική ευθεία το άνοιγμα πέντε ξενοδοχείων της Grivalia Hospitality -Σε ποιες περιοχές επενδύουν

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα επενδυτικά σχέδια της Grivalia Hospitality (GH) που περιλαμβάνουν την υλοποίηση κορυφαίων ξενοδοχειακών μονάδων σε δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς.
NEWSROOM /
Εθνική Τράπεζα: Τριετία ισχυρής ανάπτυξης προβλέπουν τα ελληνικά ξενοδοχεία

Εθνική Τράπεζα: Τριετία ισχυρής ανάπτυξης προβλέπουν τα ελληνικά ξενοδοχεία

Ακολουθώντας ένα δυναμικό ξεκίνημα της τουριστικής χρονιάς, θετικά παραμένουν τα σημάδια για τη συνέχεια του 2023, βάσει του νέου τεύχους της σειράς μελετών "Τάσεις του Επιχειρείν" που δημοσιεύει η Διεύθυνση Οικονομικής Ανάλυσης της ΕΤΕ.
NEWSROOM /
τουρίστες στο ελ βενιζέλος

Με το «δεξί» μπήκε ο ελληνικός τουρισμός το 2023 -Πολύ καλή η ροή των «early bookings»

Πολύ θετικά είναι τα πρώτα μηνύματα για την πορεία του ελληνικού τουρισμού την νέα τουριστική περίοδο του 2023 και διάχυτη είναι η αισιοδοξία για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα και από το 2022, που για πολλές περιοχές της χώρας είναι πλέον βάση σύγκρισης για το μέλλον, μιας και ξεπέρασαν το έτος 2019 σε αφίξεις και έσοδα.
NEWSROOM /