Διαδικτυακά θα διεξαχθεί η διεθνής έκθεση FIBO 2020

NEWSROOM
Διαδικτυακά θα διεξαχθεί η διεθνής έκθεση FIBO 2020

Σε ψηφιακό περιβάλλον θα διεξαχθεί, λόγω της πανδημίας του Covid-19, η FIBO 2020, η κορυφαία διεθνής έκθεση με θέμα την φυσική κατάσταση, την ευεξία και την υγεία, η οποία ήταν να πραγματοποιηθεί στην Κολωνία από τη 1 έως τις 3 Οκτωβρίου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση, η FIBO@business θα διοργανώσει πολυάριθμα διεθνή φόρουμ, συνέδρια και άλλα events για τους επισκέπτες της έκθεσης, συμπεριλαμβανομένης της διαδικτυακής έκδοσης του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Υγείας και Φυσικής Κατάστασης. Στους ιδιώτες επισκέπτες, η FIBO@home θα προσφέρει τη δυνατότητα να βιώσουν τη διοργάνωση ως εικονική πραγματικότητα.

«Η απόφαση να μην διεξαχθεί η FIBO, με φυσική παρουσία στο Εκθεσιακό Κέντρο της Κολωνίας, λήφθηκε κατόπιν πολλών συζητήσεων με τους εκθέτες και τους συνεργάτες μας. Μαζί ελπίσαμε ότι ο κλάδος θα μπορούσε να επιστρέψει στην κανονικότητα τον Οκτώβρη, έπειτα από μήνες εγκλεισμού. Δυστυχώς, αυτό είναι αδύνατο εξαιτίας της τρέχουσας εξέλιξης της πανδημίας και της αβεβαιότητας που αυτή επιφέρει» είπε ο Hans-Joachim Erbel, CEO της Reed Exhibitions Deutschland GmbH.

Σημειώνεται ότι η FIBO είχε ήδη αναβληθεί μία φορά από την αρχική ημερομηνία διεξαγωγής της, τον Απρίλιο, εξαιτίας της έξαρσης του κορονοϊού.

«Πολλοί από τους εκθέτες μας ζήτησαν να βρεθεί μία εναλλακτική έναντι της εμπορικής έκθεσης, που θα πραγματοποιούνταν με τον παραδοσιακό τρόπο. Με τη FIBO@business, στόχος μας είναι να προσφέρουμε ένα είδος εκδήλωσης που, ειδικά σε αυτή την ιδιαίτερη περίσταση, θα ενώσει με ασφάλεια τον κλάδο ώστε να δώσει την απαραίτητη ώθηση για ένα νέο ξεκίνημα όταν η κρίση μετριαστεί» συμπλήρωσε ο Erbel.

Η FIBO@business θα εστιάσει στη φυσική κατάσταση, την υγεία, τη φυσιοθεραπεία και στην εταιρική διαχείριση της υγείας. Επιπλέον, στην έκθεση θα αποτυπωθεί ο παγκόσμιος χαρακτήρας της FIBO. Το Ευρωπαϊκό Φόρουμ Υγείας και Φυσικής Κατάστασης (EHFF) θα ξεκινήσει στις 30 Σεπτεμβρίου, ως μια υβριδική εκδήλωση, με online παρουσιάσεις και πολυάριθμους κορυφαίους ομιλητές που θα έχουν φυσική παρουσία στο χώρο. Στους βασικούς συνεργάτες της FIBO@business συμπεριλαμβάνονται το Γερμανικό Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών για την Πρόληψη και Διαχείριση της υγείας μαζί με το «Aufstiegskongress» και το Fittech Summit που θα παρουσιάσουν τις τελευταίες τάσεις και τις προοπτικές του κλάδου φυσικής κατάστασης και ευεξίας.

Τις επόμενες εβδομάδες, η ομάδα της FIBO θα εργάζεται αδιάκοπα με τους πελάτες και τους συνεργάτες της προκειμένου να σχεδιάσουν από κοινού τον τρόπο διεξαγωγής και το πρόγραμμα της εκδήλωσης. Περισσότερες πληροφορίες για τις Διαδικτυακές Εκδηλώσεις της FIBO θα είναι διαθέσιμες online σύντομα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ