fbpxΗ φρεσκάδα και η ανανέωση ξεκινάει από το σπίτι μας με ΙΚΕΑ | Economistas.gr
Skip to main content

Η φρεσκάδα και η ανανέωση ξεκινάει από το σπίτι μας με ΙΚΕΑ

Η φρεσκάδα και η ανανέωση ξεκινάει από το σπίτι μας με ΙΚΕΑ
Νέα διάθεση στο σπίτι

To ξεκίνημα της καινούργιας χρονιάς σηματοδοτεί πάντα την αρχή μιας διαφορετικής εμπειρίας και είναι η κατάλληλη περίοδος για να βάλουμε νέους στόχους στη ζωή μας. Το σπίτι, ο κατεξοχήν πιο προσωπικός μας χώρος, δεν αποτελεί εξαίρεση.

Η νέα σειρά προϊόντων της IKEA, δίνει τη δυνατότητα σε όλες και όλους μας, μέσα από μινιμαλιστικές γραμμές, γήινα και οικεία χρώματα, να διαμορφώσουμε έναν χώρο που να χαρακτηρίζεται από την κομψή, αλλά προσιτή άποψη ζωής, που πάνω απ’ όλα ξεχωρίζει. Λύσεις και προτάσεις για όλους τους χώρους, μικρούς ή μεγάλους, που αντικατοπτρίζουν την αισθητική της ΙΚΕΑ Και μέσα από πρωτότυπες και κυρίως λειτουργικές ιδέες δημιουργούν νέες αγαπημένες γωνιές.

nabbspinnare_1.jpg

 

Στοιχεία και χρώματα της φύσης, συνδυάζονται με το γυαλί και το χρυσό, προσφέροντας μία πνοή φρεσκάδας και ανανέωσης. Φωτιστικά δαπέδου, όπως το VÅGHÖJD που αγκαλιάζουν τους καναπέδες. Καθαρές γραμμές στην κουζίνα με τη σειρά UPPLÖV που συνδυάζουν τη λειτουργικότητα με το πρωτότυπο σχεδιασμό. Και μαξιλάρια με κύριο μοτίβο τους τα φύλλα ή τα έντονα χρώματα, όπως τα PARKSALLAT και VATTENVÄN, συνθέτουν ένα σκηνικό ηρεμίας και χαλάρωσης σε κάθε χώρο.

 

Η αισθητική συναντάει την ανάγκη για οργάνωση και την τακτοποίηση του χώρου με έπιπλα και προτάσεις που εξοικονομούν χώρο και προσφέρουν εργονομικές λύσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο καναπές JÄTTEBO που ανταποκρίνεται στις ανάγκες κάθε σπιτιού, όχι μόνο με το σχεδιασμό του αλλά και με το ενσωματωμένο σύστημα αποθήκευσης. Η πολυμορφικότητα της νέας συλλογής περνάει από το σαλόνι, στην κρεβατοκάμαρα και την κουζίνα δημιουργώντας μία ξεχωριστή αρμονία. Ράφια όπως το LINDÅSEN, ιδανικό όχι μόνο για διακοσμητικά αλλά και για τα μπαχαρικά της κουζίνας, αλλά και η κλασική βιβλιοθήκη BILLY με το νέο συρτάρι BILLY με ροδάκια ενισχύουν το χαρακτήρα της συλλογής και αντικατοπτρίζουν τη νέα αυτή εποχή.

 

Τα υφάσματα και τα διακοσμητικά έχουν την τιμητική τους. Αντλούν έμπνευση από όλο τον κόσμο και δίνουν τη δική τους πινελιά σε ένα σπίτι που χαρακτηρίζεται από τον αέρα της αλλαγής και της ανανέωσης. Οι παπλωματοθήκες SVARTKLINT από τη «χώρα των θαυμάτων» και οι ÄNGLATRUMPET με τους φοίνικες και τις τοπικές παραλίες απεικονίζονται σε υφάσματα και μας μεταφέρουν σε όμορφες εικόνες. Τα καλύμματα μαξιλαριών NÄBBSPINNARE και τα λευκά είδη ÄNGLATRUMPET, έρχονται να συμπληρώσουν τις μοναδικές δημιουργίες της σχεδιάστριας Lisa Bengtsson και αποτελούν έναν ευφάνταστο και δημιουργικό ύμνο στη φύση και τα ζώα με μοτίβα τόσο διαφορετικά και τόσο όμοια που συνδυάζονται άριστα στο σύνολό τους.

jattebo_1.jpg

 

Τέλος, οι τοίχοι «στολίζονται» με ποικίλα υλικά και μοτίβα δίνοντας διαφορετικό χαρακτήρα σε κάθε γωνιά. Το διακοσμητικό HÄGGMISPEL σε σχήμα λαγού από πηλό, το φωτιστικό PILBLIXT από χρωματισμένο γυαλί και μέταλλο, και η υφασμάτινη διακόσμηση τοίχου BLANDSKOG αποτελούν μερικές μόνο από τις προτάσεις που θα βρείτε στη νέα συλλογή.

 

Η νέα συλλογή της IKEA έρχεται να δώσει στο σπίτι μας μία νέα πνοή ηρεμίας, που βάζει την ακαταστασία στο «συρτάρι» και μας εμπνέει για όμορφες στιγμές. Το μόνο που μένει σε εσάς είναι να την απολαύσετε στην καθημερινότητά σας..

 

Ανακαλύψτε τα νέα προϊόντα στα καταστήματα ΙΚΕΑ ή στο IKEA.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

O CEO της Μan Group αναμένει να πτωχεύσουν και άλλες τράπεζες μέσα στα επόμενα δύο χρόνια
O CEO της Μan Group αναμένει να πτωχεύσουν και άλλες τράπεζες μέσα στα επόμενα δύο χρόνια
Η τραπεζική κρίση που πυροδότησε η κατάρρευση της Silicon Valley Bank δεν έχει τελειώσει ακόμη και ένας σημαντικός αριθμός τραπεζών θα πτωχεύσει μέσα σε δύο χρόνια, δήλωσε ο Λουκ Έλις, Διευθύνων Σύμβουλος του hedge fund, Man Group.
O CEO της Μan Group αναμένει να πτωχεύσουν και άλλες τράπεζες μέσα στα επόμενα δύο χρόνια
Χρηματιστήριο: Στις 1.049,30 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με οριακή πτώση 0,04%
Χρηματιστήριο: Στις 1.049,30 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με οριακή πτώση 0,04%
Στα επίπεδα του χθεσινού κλεισίματος κινείται η χρηματιστηριακή αγορά, μετά την αρχική άνοδο, καθώς οι επενδυτές προχωρούν σε κατοχύρωση βραχυχρονίων κερδών, ενώ σημαντικά μειωμένος παρουσιάζεται ο τζίρος.
Χρηματιστήριο: Στις 1.049,30 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με οριακή πτώση 0,04%
Ξεκίνημα με απώλειες για τις ευρωπαϊκές μετοχές
Ξεκίνημα με απώλειες για τις ευρωπαϊκές μετοχές
Με απώλειες ξεκίνησαν τη σημερινή συνεδρίαση οι ευρωπαϊκές μετοχές, ύστερα από μια πτωτική συνεδρίαση στη Wall Street μία ημέρα νωρίτερα, όταν η αμερικανική κεντρική τράπεζα (Fed) προχώρησε στην ευρέως αναμενόμενη αύξηση των επιτοκίων κατά 25 μονάδες βάσης και άφησε να εννοηθεί ότι ίσως πλησιάζει μια παύση στην πολιτική σύσφιξης.
Ξεκίνημα με απώλειες για τις ευρωπαϊκές μετοχές
Χρηματιστήριο Αθηνών: Ασθενείς ανοδικές τάσεις στο ξεκίνημα των συναλλαγών
Χρηματιστήριο Αθηνών: Ασθενείς ανοδικές τάσεις στο ξεκίνημα των συναλλαγών
Ασθενείς ανοδικές τάσεις καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, εν μέσω οριακής πτώσης στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια.
Χρηματιστήριο Αθηνών: Ασθενείς ανοδικές τάσεις στο ξεκίνημα των συναλλαγών