ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ιπτάμενα ηλεκτρικά ταξί ετοιμάζει Βραζιλιάνικη εταιρεία

Ιπτάμενα ηλεκτρικά ταξί ετοιμάζει Βραζιλιάνικη εταιρεία

Η Βραζιλιάνικη κατασκευάστρια αεροπλάνων, Embraer, ανακοίνωσε ότι φτιάχνει ένα νέο εργοστάσιο κοντά στο Σάο Πάολο για την παραγωγή ιπτάμενων ηλεκτρικών ταξί, τα οποία ελπίζει να πετούν στους ουρανούς από το 2026.
ΚΛΕΙΩ ΝΙΚΟΛΑΟΥ /
Μια τουρίστρια στο μοναστηράκι

Η διακρατική συμφωνία Ελλάδας-Βραζιλίας δίνει νέα ώθηση στον ελληνικό τουρισμό

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ο ελληνικός οργανωμένος τουρισμός υποδέχθηκε την υπογραφή διακρατικής συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και Βραζιλίας στον τουρισμό, η οποία αναμένεται να απογειώσει τις προοπτικές μιας νέας μεγάλης αγοράς στις εισερχόμενες ταξιδιωτικές ροές στη χώρα μας, τονίζει σε ανακοίνωση η ομοσπονδία ταξιδιωτικών γραφείων Ελλάδας, fedhatta.
NEWSROOM /
ΑΡ

Βραζιλία: Έκρηξη της πείνας, που πλέον πλήττει 33 εκατομμύρια ανθρώπους

Πάνω από 33 εκατομμύρια άνθρωποι πεινάνε στη Βραζιλία, αριθμός αυξημένος κατά 73% σε σύγκριση με το 2020, ενώ οι μισοί και πλέον από τους 213 εκατ. κατοίκους της μεγαλύτερης χώρας της Λατινικής Αμερικής είναι πλέον αντιμέτωποι με διατροφική ανασφάλεια, αποκάλυψε μελέτη που δόθηκε στη δημοσιότητα χθες Τετάρτη.
NEWSROOM /
Ο Έλον Μασκ

Συνάντηση Μασκ-Μπολσονάρου, για το δορυφορικό ίντερνετ της SpaceX

Ο βραζιλιάνος πρόεδρος Ζαΐχ Μπολσονάρου θα έχει σήμερα συνάντηση στο Σαν Πάουλου με τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία Έλον Μασκ, ενημέρωσε πηγή προσκείμενη στην κυβέρνησή του το Γαλλικό Πρακτορείο, στο πλαίσιο σχεδίου για να αποκτήσει πρόσβαση στο διαδίκτυο η περιοχή όπου εκτείνεται το τροπικό δάσος του Αμαζονίου.
NEWSROOM /
Βραζιλία: Στο 12,1% υποχώρησε το ποσοστό ανεργίας

Βραζιλία: Στο 12,1% υποχώρησε το ποσοστό ανεργίας

Το ποσοστό της ανεργίας στη Βραζιλία συνέχισε να συρρικνώνεται την περίοδο από τον Αύγουστο ως τον Οκτώβριο, στο 12,1%, ωστόσο εξακολουθεί να πλήττει κάπου 13 εκατομμύρια ανθρώπους, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα χθες Τρίτη.
NEWSROOM /