ΔΕΔΔΗΕ

Τα γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ

ΔΕΔΔΗΕ: Παραμένουν στα ίδια επίπεδα οι Χρεώσεις Χρήσης Δικτύου

Αναφορικά με την επιρροή του ΔΕΔΔΗΕ στις τιμές της εγχώριας αγοράς ενέργειας, τονίζεται ακόμη ότι η ταχύτατη σύνδεση νέων ΑΠΕ στο Δίκτυο Διανομής είχε ευεργετικά αποτελέσματα για την ελληνική οικονομία, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο.
NEWSROOM /
τιμολόγια ρεύματος

Ποια αλλαγή έρχεται στα τιμολόγια ρεύματος -Προχωρά το πλάνο με τους έξυπνους μετρητές

Κατά γενική ομολογία, οι τιμές ρεύματος ήταν σχετικά χαμηλές αυτό τον μήνα, κυρίως λόγω του ανταγωνισμού, του ήπιου καιρού και της πτώσης των τιμών του αερίου διεθνώς.
Μάνος Μανουσάκης

Μανουσάκης (AΔΜΗΕ): Σε συζητήσεις με την κυπριακή κυβέρνηση και επενδυτές για τη διασύνδεση Ελλάδας - Κύπρου – Ισραήλ

Σε συζητήσεις με την κυπριακή κυβέρνηση και άλλους επενδυτές για τη διεύρυνση του μετοχικού σχήματος, για το έργο της διεθνούς διασύνδεσης Ελλάδα - Κύπρος - Ισραήλ, βρίσκεται ο ΑΔΜΗΕ, ο οποίος ανέλαβε πρόσφατα τον ρόλο του project promoter.
NEWSROOM /
ΔΕΔΔΗΕ: Ολοκληρώνεται η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στο Βόλο

ΔΕΔΔΗΕ: Ολοκληρώνεται η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στο Βόλο

Ολοκληρώνονται οι εργασίες των συνεργείων του για την αποκατάσταση των ζημιών στο Δίκτυο Χαμηλής Τάσης του Βόλου, ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ, καθώς ολοκληρώθηκε η επανηλεκτροδότηση του Δικτύου Μέσης Τάσης της πόλης.
NEWSROOM /
Ο ΔΕΔΔΗΕ εφιστά την προσοχή των καταναλωτών για περιστατικά εξαπάτησης

Ο ΔΕΔΔΗΕ εφιστά την προσοχή των καταναλωτών για περιστατικά εξαπάτησης

Την προσοχή των καταναλωτών για την αποφυγή εξαπάτησής τους από πρόσωπα που προφασίζονται την ιδιότητα υπαλλήλων/εκπροσώπων της εταιρείας, με στόχο να αποσπάσουν προσωπικά τους στοιχεία αλλά και στοιχεία των προσωπικών τους τραπεζικών λογαριασμών (IBAN κλπ) εφιστά ο ΔΕΔΔΗΕ.
NEWSROOM /