Οι νέες «business» του Τραμπ - Πουλάει χριστουγεννιάτικο χαρτί περιτυλίγματος με το πρόσωπό του

NEWSROOM
Η ιστορική φωτογραφία του Ντόναλντ Τραμπ από τη σύλληψή του/Φωτογραφία: AP/Fulton County Sheriff's Office
Η ιστορική φωτογραφία του Ντόναλντ Τραμπ από τη σύλληψή του/Φωτογραφία: AP/Fulton County Sheriff's Office

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ συνεχίζει να εκμεταλλεύεται εμπορικά τη φωτογραφία του από τη φυλακή. Αυτή τη φορά ο Ντόναλντ Τραμπ μπήκε στο κλίμα των εορτών πουλώντας διάφορα χριστουγεννιάτικα αντικείμενα με το πρόσωπο του. Ωστόσο ένα από αυτά ξεχωρίζει.

Αν κάποιος είναι θαυμαστής του Τραμπ μπορεί να ξοδέψει 35 δολάρια για να αγοράσει χαρτί περιτυλίγματος που απεικονίζει τον ίδιο και λέει «Never Surrender». Φυσικά, επειδή όπως είπαμε είναι στο εορταστικό κλίμα, φοράει και ένα σκούφο του Άγιου Βασίλη.

«Αντιμετωπίζετε τις γιορτές με την ίδια αποφασιστικότητα που ο πρόεδρος Τραμπ αποκρούει το ατελείωτο κυνήγι μαγισσών των Δημοκρατικών; Ναι; Τότε υπάρχει μόνο ένα χαρτί περιτυλίγματος που πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτά τα Χριστούγεννα», έγραψε η ομάδα του πρώην προέδρου για την προώθηση του προϊόντος, ενώ δεν παραλείπει να ενημερώσει ότι πρόκειται για το μοναδικό χαρτί «εγκεκριμένο από τον ίδιο τον πρόεδρο Τραμπ».

Εκτός από το χαρτί περιτυλίγματος των 35 ευρώ, ο Τραμπ πουλάει μέσω του σάιτ του και άλλα αντικείμενα. Για παράδειγμα υπάρχουν Χριστουγεννιάτικες κάλτσες για το τζάκι, μπλούζες, καπέλα και κούπες του καφέ. Σχεδόν σε όλα τα αντικείμενα υπάρχει η φωτογραφία από τη σύλληψη του και η φράση «Never Surrender». Αξίζει να σημειωθεί ότι κανένα από τα αντικείμενα δεν έχει τιμή χαμηλότερη από 15 δολάρια.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έβγαλε 7,1 εκατομμύρια δολάρια από τη φωτογραφία μόνο τον Αύγουστο, σύμφωνα με όσα δήλωσαν άτομα της καμπάνιας του στο Politico. Ο Τραμπ διεκδικεί το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για το 2024 και πολλές δημοσκοπήσεις αναφέρουν ότι το ποσοστό του μπορεί να φτάσει το 60%.

ΣΧΕΤΙΚΑ