Αγορά ξενοδοχείου στη Τήνο από την BriQ Properties

NEWSROOM
Αγορά ξενοδοχείου στη Τήνο από την BriQ Properties

Η BriQ Properties Α.Ε.Ε.Α.Π. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι στις 18 Απριλίου 2019 προχώρησε στην αγορά του ξενοδοχείου Mr & Mrs White Tinos.

Το Mr & Mrs White Tinos είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο 4 αστέρων εγκατεστημένο στην περιοχή Άγιος Ιωάννης Πόρτο στην νότια πλευρά της Τήνου. Το ξενοδοχείο βρίσκεται 300 μέτρα από την ομώνυμη παραλία και 6 χιλιόμετρα από την πόλη της Τήνου. Το ξενοδοχείο αποτελείται από τρία (3) κτίρια κτισμένα σε οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 7.877,00 τ.μ. και διαθέτει 60 δωμάτια, μία πισίνα, εστιατόριο/μπαρ, χώρο spa και χώρο στάθμευσης.

Το ξενοδοχείο είναι μισθωμένο στην εταιρεία Hotel Brain Capital Α.Ε., θυγατρική της Hotel Brain Α.Ε.,η οποία είναι διεθνώς αναγνωρισμένη στον τομέα της εκμετάλλευσης ξενοδοχειακών μονάδων. Το συνολικό τίμημα για την απόκτηση του ακινήτου και του ξενοδοχειακού εξοπλισμού του ανήλθε σε δύο εκατομμύρια εννιακόσιες εξήντα χιλιάδες ευρώ (2.960.000 ευρώ).

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Εταιρείας, κ. Άννα Αποστολίδου, δήλωσε σχετικά:«To Mr& Mrs White Tinos είναι το δεύτερο ξενοδοχείο που αποκτά η BriQ Properties Α.Ε.Ε.Α.Π. μετά την αγορά του Mr & Mrs White Paros που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2018. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συγκεκριμένη επένδυση με την οποία ενισχύεται η παρουσία μας στον κλάδο του hospitality αποκτώντας ένα ιστορικό ξενοδοχείο (πρώην Porto Tango) σε έναν ανερχόμενο τουριστικό προορισμό όπως είναι το νησί της Τήνου. Επίσης επεκτείνεται η στρατηγική συνεργασία μας με την καταξιωμένη στον χώρο εταιρεία εκμετάλλευσης ξενοδοχειακών μονάδων, Hotel Brain Α.Ε.».

ΣΧΕΤΙΚΑ