Η INTRASOFT International στηρίζει την Ευρωπαϊκή καμπάνια #EUBeachCleanup

NEWSROOM
Η INTRASOFT International στηρίζει την Ευρωπαϊκή καμπάνια #EUBeachCleanup

Ο Σεπτέμβριος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τον καθαρισμό των παραλιών τα τελευταία χρόνια, χάρη στη Ευρωπαϊκή καμπάνια ευαισθητοποίησης #EUBeachCleanUp, που αποτελεί αφορμή για δεκάδες δράσεις στην Ευρώπη.

Με αφορμή αυτό, η INTRASOFT International, η κορυφαία Ευρωπαϊκή εταιρία στο χώρο της Πληροφορικής, σε συνεργασία με την We4All οργάνωσε την πρώτη από μια σειρά δράσεων σχετικών με τον καθαρισμό παραλιών. Οι άνθρωποι της INTRASOFT επισκέφθηκαν την παραλία του Σχοινιά το πρωί της Πέμπτης 1 Οκτωβρίου και καθάρισαν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ακτής, αλλά και του δάσους που βρίσκεται δίπλα σε αυτήν.

Η συμβολή των #IntrasoftPeople ήταν πολύτιμη, μιας και συγκεντρώθηκε μεγάλος αριθμός σκουπιδιών και ανακυκλώσιμων ειδών. Όπως είναι εύκολα κατανοητό, οι άνθρωποι της INTRASOFT εφοδιασμένοι με τον απαραίτητο εξοπλισμό, τηρώντας τους κανόνες ασφαλείας, φορώντας μάσκα και διατηρώντας τις απαιτούμενες αποστάσεις.

Η ενέργεια αυτή αποτελεί συνέχεια αντίστοιχων δράσεων του παρελθόντος (όπως π.χ. δράσεις δενδροφύτευσης), στα πλαίσια της γενικότερης στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρίας, κάτω από την ομπρέλα του #WeCare, του οποίου βασικός πυλώνας είναι η φροντίδα και η προστασία του περιβάλλοντος.

Εάν επιθυμείτε να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις δράσεις της INTRASOFT International, μπορείτε να ακολουθήσετε την εταιρεία στα Social Media κανάλια της:

Website: https://www.intrasoft-intl.com/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/intrasoft-international/

Twitter: https://twitter.com/INTRASOFT_Int

Instagram: https://www.instagram.com/intrasoft_int/

ΣΧΕΤΙΚΑ