INTRASOFT

Netcompany-Intrasoft

Netcompany-Intrasoft: Παρουσιάστηκε στον πρωθυπουργό ο Ενιαίος Ψηφιακός Χάρτης του ΤΕΕ

Η Netcompany-Intrasoft, μέλος του δανέζικου ομίλου Netcompany Group A/S, ηγούμενη κοινοπραξίας, ολοκλήρωσε το έργο του Ενιαίου Ψηφιακού Χάρτη του ΤΕΕ, το οποίο παρουσιάστηκε στον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος την Τετάρτη, 15 Μαΐου.
NEWSROOM /
Netcompany-Intrasoft

Νέο έργο για τη Netcompany-Intrasoft από την Ε.Κ.Τ.

Κατά τη διάρκεια του έργου η Netcompany-Intrasoft θα αξιοποιήσει την τεχνογνωσία και την εμπειρία της, στην έρευνα και τη διαχείριση καινοτόμων οικοσυστημάτων, με στόχο την από κοινού παράδοση έργων τελευταίας τεχνολογίας στα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας και ασφάλειας.
NEWSROOM /
#BePartofSomethingGreat από τη Netcompany-Intrasoft

Έτοιμοι για #SomethingGreat;

Η μεγαλύτερη εταιρεία πληροφορικής στην Ελλάδα είναι πλέον ακόμα μεγαλύτερη και με νέες δραστηριότητες σε Δανία, Σουηδία, Νορβηγία αλλά και Αγγλία να συμπληρώνουν το πελατολόγιο της σε Ελλάδα, Βέλγιο, Λουξεμβούργο και Αφρική, η Netcompany-Intrasoft σε προσκαλεί σήμερα να γίνεις και εσύ κομμάτι από κάτι μοναδικό και να δώσεις στο μέλλον το νόημα και την κατεύθυνση που εσύ ζητάς.
NEWSROOM /
Netcompany-Intrasoft

Παγκόσμια πρώτη για τη Netcompany-Intrasoft!

Η Netcompany-Intrasoft, μέχρι πρότινος INTRASOFT International και από το Νοέμβριο του 2021 μέλος του Netcompany Group A/S, επανασυστήνεται σε κοινό, μετόχους και συνεργάτες εντός και εκτός Ευρώπης παρουσιάζοντας την νέα της εταιρική ταυτότητα.
NEWSROOM /
Intrasoft International

INTRASOFT-Πρώτη νίκη στα πλαίσια του Ταμείου Ανάκαμψης

Η INTRASOFT International ανακυρήχτηκε ανάδοχος του έργου του Ενιαίου Ψηφιακού Χάρτη, στα πλαίσια του οποίου αναλαμβάνει τη δημιουργία ενός συνολικού πληροφοριακού συστήματος για την συλλογή και τον συνδυασμό ψηφιακών γεωχωρικών πληροφοριών ακίνητης περιουσίας από μια σειρά πηγών στη χώρα. Η σύμβαση εμπίπτει στην ομπρέλα του ελληνικού Ταμείου Ανάκαμψης ύψους 30,5 δισ. ευρώ.
NEWSROOM /