Κτήμα Λαζαρίδη: Ομολογιακό δάνειο ύψους 1,23 εκατ. ευρώ με εκδότρια τη Eurobank

NEWSROOM
Κτήμα Λαζαρίδη: Ομολογιακό δάνειο ύψους 1,23 εκατ. ευρώ με εκδότρια τη Eurobank

Στην έκδοση ομολόγου ύψους 1,23 εκατ. ευρώ προχωράει η εταιρεία Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της.

Ανάδοχος της έκδοσης είναι η τράπεζα Eurobank, η διάρκεια του δανείου θα είναι 10 έτη και σύμφωνα με την ανακοίνωση τα κεφάλαια θα χρησιμοποιηθούν εξολοκλήρου τη χρηματοδότηση ποσοστού 50% των δαπανών της επένδυσης που υποβλήθηκε στο υποέργο Εκσυγχρονισμός του Πρωτογενούς Τομέα της δράσης οικονομικός μετασχηματισμός του αγροτικού τομέα του Ταμείου Ανάκαμψης.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση της εισηγμένης αναφέρει:

«Η εταιρεία ΚΤΗΜΑ ΚΩΣΤΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΑΕ ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι στις 02/04/2024 σύναψε με την "Τράπεζα Eurobank Ανώνυμη Εταιρεία" Σύμβαση Κάλυψης Κοινού Ομολογιακού Δανείου ποσού ευρώ 1.234.472,00.

Το ομολογιακό δάνειο είναι διάρκειας δέκα ετών και θα χρησιμοποιηθεί εξ ολοκλήρου για τη χρηματοδότηση ποσοστού 50% των δαπανών της επένδυσης που υποβλήθηκε στο υποέργο Εκσυγχρονισμός του Πρωτογενούς Τομέα της δράσης οικονομικός μετασχηματισμός του αγροτικού τομέα του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και αφορά της επέκταση δυναμικότητας του οινοποιείου και αμπελώνων».

ΣΧΕΤΙΚΑ