ΕΥ Ελλάδος: Έναρξη δεύτερου κύκλου της Ακαδημίας Ελεγκτικών Υπηρεσιών

NEWSROOM
Εργαζόμενοι μπροστά σε υπολογιστή
Shutterstock

Όσες και όσοι ολοκληρώσουν με επιτυχία το πρόγραμμα, θα προσληφθούν από την ΕΥ Ελλάδος ως Assistant Auditors.

Η Ernst and Young (ΕΥ) Ελλάδος ανακοίνωσε τη λειτουργία, για δεύτερη χρονιά,του "EY Assurance FutureLab Academy - JuniorAuditors", της ακαδημίας ελεγκτικών υπηρεσιών που δίνει τη δυνατότητα σε νέες και νέους πτυχιούχους να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους. Όσες και όσοι ολοκληρώσουν με επιτυχία το πρόγραμμα, θα προσληφθούν από την ΕΥ Ελλάδος ως Assistant Auditors.

Οι ενδιαφερόμενες/οι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους μέχρι τις 17 Μαΐου 2024.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε κατόχους πτυχίου ή/και μεταπτυχιακού στη Λογιστική, τα Χρηματοοικονομικά, τα Οικονομικά, τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, ή συναφές πεδίο σπουδών, με άριστες δεξιότητες γραπτής και προφορικής επικοινωνίας στα ελληνικά και τα αγγλικά, καλή γνώση MSOffice και τη δυνατότητα να ταξιδέψουν ανάλογα με τις απαιτήσεις των εκάστοτε έργων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Οι υποψήφιες/οι θα πρέπει, επίσης, να διαθέτουν ομαδικό πνεύμα, εστίαση στη λεπτομέρεια, επικοινωνιακέςικανότητες και εξοικείωση με νέες ψηφιακές τεχνολογίες, όπως η τεχνητή νοημοσύνη, τα data analytics και το blockchain, που αποτελούν ολοένα και πιο σημαντικά εργαλεία στη διεξαγωγή ψηφιακών ελέγχων και στην παροχή ελεγκτικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και προστιθέμενης αξίας από τις ομάδες της EY.

Οι συμμετέχουσες/οντες θα πάρουν μέρος σε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα αξιολόγησης που θα τους δώσει τη δυνατότητα να μάθουν περισσότερα για το ελεγκτικό επάγγελμα και την προσέγγιση της ΕΥ, που την καθιστά κορυφαία εταιρεία στον κλάδο, αλλά και να αναπτύξουν τις προσωπικές τους γνωστικές δεξιότητες. Θα συμμετάσχουν, επίσης, σε μια ζωντανή εκδήλωση στις εγκαταστάσεις της ΕΥ Ελλάδος, στη διάρκεια της οποίας θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με έμπειρους επαγγελματίες για τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας στις ελεγκτικές υπηρεσίες της ΕΥ, με έργα στους τομείς των χρηματοοικονομικών, της ενέργειας, του realestate και της φιλοξενίας, της ναυτιλίας, και των τηλεπικοινωνιών.

Οι επιτυχούσες/όντες, θα λάβουν πρόταση εργασίας στην ΕΥ Ελλάδος, ως Assistant Auditors. Πέρα από ένα ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών και παροχών, θα έχουν τη δυνατότητα να συνεργαστούν με έμπειρα στελέχη των ελεγκτικών υπηρεσιών και να αποκτήσουν ένα ισχυρό επαγγελματικό υπόβαθρο που θα τους βοηθήσει να υλοποιήσουν τους προσωπικούς και επαγγελματικούς τους στόχους, μέσω της δια βίου ανάπτυξηςκαι εκπαίδευσης που προσφέρει το παγκόσμιο δίκτυο του οργανισμού της ΕΥ, μεταξύ άλλων, και σε επαγγελματικές πιστοποιήσεις, όπως τα ACCA, ACA και JES. Κυρίως, θα ενταχθούν σε έναν οργανισμό με συμπεριληπτική κουλτούρα και ευέλικτο εργασιακό περιβάλλον, με περισσότερους από 2.500 ανθρώπους σε όλη την Ελλάδα, και με γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, που έχει αναγνωριστεί για το 2024 ως Top Employer, Great Place to Work και Best Workplace for Women Hellas.

ΣΧΕΤΙΚΑ