ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η νεανική ομάδα της Grapevine Digital

Grapevine Digital: Η ελληνική startup στον τομέα της ψηφιοποίησης, που φιλοδοξεί να κατακτήσει τις διεθνείς αγορές

Με την φιλοδοξία να γίνει μία παγκόσμια εταιρεία, με εταιρικούς πελάτες εκτός από την Ελλάδα και σε χώρες της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και Αμερικής η ελληνική νεοφυής τεχνολογική επιχείρηση Grapevine Digital έχει ξεκινήσει να κατακτά την εγχώρια αγορά, και να διερευνά την επέκταση εκτός εθνικών συνόρων.
NEWSROOM /
EY: Το ανθρώπινο δυναμικό βασικός δείκτης επιτυχίας για τις εταιρείες τεχνολογίας το 2022

EY: Το ανθρώπινο δυναμικό βασικός δείκτης επιτυχίας για τις εταιρείες τεχνολογίας το 2022

Η αυξημένη μεταβλητότητα που επικρατεί εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19, έχει οδηγήσει σε αναδιάταξη των προτεραιοτήτων για τον κλάδο της τεχνολογίας παγκοσμίως.
NEWSROOM /
Sony

Τα έσοδα της Sony από την ψυχαγωγία ανεβαίνουν, αλλά τα τριμηνιαία κέρδη του ομίλου καταρρέουν

Ο ιαπωνικός όμιλος ηλεκτρονικών ειδών και ψυχαγωγίας, Sony Group, είδε αύξηση των εσόδων των μονάδων μουσικής, παιχνιδιών και εικόνας κατά το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος οικονομικού έτους. Όμως τα κέρδη του ομίλου μειώθηκαν στο μισό από 459 δισ. γιεν σε 283 δισ.
NEWSROOM /
Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Ριζικές αλλαγές στην εταιρική διακυβέρνηση

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς όσον αφορά στην εταιρική διακυβέρνηση και τον κίνδυνο επανάληψης φαινομένων του παρελθόντος, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον εκσυγχρονισμό και θωράκιση της εταιρικής διακυβέρνησης των εισηγμένων εταιρειών.
NEWSROOM /
Η Unicredit στο Μιλάνο

Κορωνοϊός Ιταλία: Ο Armani έκλεισε για μία εβδομάδα τα γραφεία στο Μιλάνο

Ο οικονομικός ιστός του Μιλάνου εν μέσω της κρίσης του κορωνοϊού που χτυπάει την χώρα, με 5 νεκρούς, απαντά με την έξυπνη εργασία. Μεγάλες εταιρείες, όπως η Unicredit και η Heineken παίρνουν τα δικά τους μέτρα προφύλαξης και προστασίας των υπαλλήλων τους.
NEWSROOM /
Υπάλληλοι στο γραφείο

Οι υπάλληλοι που δεν παίρνουν προαγωγή: Ο ξερόλας, ο φωνακλάς και άλλοι τέσσερις

Κάποιοι υπάλληλοι εξελίσσονται, παίρνουν προαγωγές και αυξήσεις, ενώ άλλοι ακόμα και αν είναι δουλευταράδες μένουν κολλημένοι στην ίδια θέση και μάλιστα χωρίς προοπτικές εξέλιξης.
NEWSROOM /