ΓΟΥΟΡΕΝ ΜΠΑΦΕΤ

Ο Μπάφετ αυξάνει τις επενδύσεις του στην Ιαπωνία

Ο Μπάφετ αυξάνει τις επενδύσεις του στην Ιαπωνία

H Berkshire Hathaway του θρυλικού επενδυτή Γουόρεν Μπάφετ ανακοίνωσε τη Δευτέρα (19/6) ότι η θυγατρική της National Indemnity Company αύξησε τη συμμετοχή της σε πέντε ιαπωνικές εμπορικές εταιρείες σε ποσοστό που υπερβαίνει κατά μέσο όρο το 8,5%.
NEWSROOM /
Ο Warren Buffett

Η επένδυση του Μπάφετ στην Apple αγγίζει τα 158 δισεκατομμύρια δολάρια

Το στοίχημα του Γουόρεν Μπάφετ στην Apple έχει αυξήσει την αξία του κατά περίπου 40% φέτος στα 158 δισεκατομμύρια δολάρια – ποσό που αντιστοιχεί στο εντυπωσιακό 22% της αξίας της χρηματιστηριακής αξίας της εταιρείας του, Berkshire Hathaway, που αγγίζει τα 720 δισεκατομμύρια δολάρια, συνολικά.
ΚΛΕΙΩ ΝΙΚΟΛΑΟΥ /
Ο Μπάφετ εκμεταλλεύτηκε την τραπεζική κρίση και επένδυσε 500 εκατ. δολάρια σε τρεις μέρες

Ο Μπάφετ εκμεταλλεύτηκε την τραπεζική κρίση και επένδυσε 500 εκατ. δολάρια σε τρεις μέρες

O θρυλικός επενδυτής της Γουόλ Στριτ, Γουόρεν Μπάφετ, «χτύπησε» την ώρα που οι αγορές ήταν πεσμένες λόγω της τραπεζικής κρίσης ξοδεύοντας σχεδόν 500 εκατομμύρια δολάρια σε τρείς μερες.
NEWSROOM /
Έλον Μασκ/ Φωτογραφία GettyImages

Μασκ σε επενδυτές: «Μην πανικοβάλλεστε όταν πανικοβάλλεται η αγορά»

Ο Έλον Μασκ έδωσε κάποιες συμβουλές για την επιλογή μετοχών, παροτρύνοντας τους οπαδούς του στο Twitter να αγοράζουν μετοχές εταιρειών που παράγουν προϊόντα τα οποία «πιστεύουν» και να μην «πανικοβάλλονται όταν το κάνει και η αγορά».
NEWSROOM /
Ο Warren Buffett

Η Berkshire του Μπαφέτ αγόρασε μετοχές της Activision πριν τη συμφωνία με την Microsoft

H Berkshire Hathaway του Γουόρεν Μπάφετ αγόρασε μετοχές της Activision Blizzard αξίας περίπου 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων το τέταρτο τρίμηνο, μπαίνοντας στο παιχνίδι πριν η Microsoft συμφωνήσει να αγοράσει την εταιρεία βιντεοπαιχνιδιών έναντι 68,7 δισεκατομμύρια δολαρίων.
NEWSROOM /
Φωτογραφία AP

Το νούμερο δύο του Μπάφετ… θαυμάζει τους χειρισμούς στην Κίνα

Ο δισεκατομμυριούχος, Τσάρλι Μάνγκερ, αντιπρόεδρος της Berkshire Hathaway του Γουόρεν Μπάφετ, δήλωσε ότι είναι μεγάλος θαυμαστής του τρόπου που το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας διαχειρίζεται την οικονομία.
ΚΛΕΙΩ ΝΙΚΟΛΑΟΥ /