ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ

Ο Χρήστος Σταϊκούρας

Σταϊκούρας: Το Φράγμα Τσικνιά θα εξασφαλίσει υψηλής ποιότητας πόσιμο νερό στη Μυτιλήνη

Το φράγμα Τσικνιά είναι το τρίτο μεγάλο έργο διαχείρισης υδάτινων πόρων που συμβασιοποιείται τις τελευταίες εβδομάδες, δήλωσε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, κατά την υπογραφή της σύμβασης «Κατασκευή Φράγματος Τσικνιά, Ν. Λέσβου, Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Νερού και Δικτύων», που πραγματοποιήθηκε, σήμερα, στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου.
NEWSROOM /
Φωτογραφία από τη σημερινή εκδήλωση

Σταϊκούρας: Με τις εγγειοβελτιωτικές παρεμβάσεις θα αρδεύονται 33.500 στρέμματα καθαρής έκτασης

Το νερό είναι εθνικό κεφάλαιο και στη Δυτική Ελλάδα, επενδύουμε σε σύγχρονες υποδομές που συνδέονται άμεσα με τον πλούτο των υδάτινων αποθεμάτων της, δήλωσε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, κατά την υπογραφή της σύμβασης του έργου εγγειοβελτιωτικές παρεμβάσεις των Παραλίμνιων Περιοχών Αμβρακίας – Αμφιλοχίας και Βάλτου, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, στην Αντιπεριφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στο Μεσολόγγι.
NEWSROOM /
σταικουρας-χρηστος

Σταϊκούρας: Τέσσερα νέα μεγάλα σιδηροδρομικά έργα εντάχθηκαν για συγχρηματοδότηση στο Ταμείο Συνοχής του Μηχανισμού για τη Σύνδεση της Ευρώπης

Η Ελλάδα προχωρά σταθερά στην ανάταξη και αναβάθμιση του σιδηροδρομικού δικτύου, στη βάση ολοκληρωμένου επενδυτικού σχεδίου για αειφορικές και ανθεκτικές υποδομές.
NEWSROOM /
Τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία

Σε δημόσια διαβούλευση ο διαγωνισμός για την προμήθεια 700 νέων ηλεκτρικών λεωφορείων και τρόλεϊ

Σε διαδικασία δημόσιας διαβούλευσης εισήλθε χθες, Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024, το  σχέδιο Τεύχους Διακήρυξης για τη διαγωνιστική διαδικασία ανανέωσης στόλου λεωφορείων στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, με αναθέτουσα Αρχή το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και τελικούς ωφελούμενους τους Οργανισμούς Αστικών Συγκοινωνιών στις δύο μητροπολιτικές περιοχές.
NEWSROOM /
Ο Χρήστος Σταϊκούρας

Σταϊκούρας: Ο νέος σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών λεωφορείων αποτελεί μια νευραλγική υποδομή για τον ΟΑΣΘ

«Έχουμε ήδη εκπληρώσει τον στόχο να κυκλοφορούν, καθημερινά, 300 λεωφορεία από τον ΟΑΣΘ, οπότε μαζί με τα ΚΤΕΛ, έχουμε φτάσει στον μεγαλύτερο αριθμό λεωφορείων εδώ και πολλά χρόνια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Σταϊκούρας.
NEWSROOM /
Συμφωνία Ελλάδας – Μολδαβίας για αμοιβαία αναγνώριση και μετατροπή διπλωμάτων οδήγησης

Συμφωνία Ελλάδας – Μολδαβίας για αμοιβαία αναγνώριση και μετατροπή διπλωμάτων οδήγησης

Συμφωνία Ελλάδας – Μολδαβίας με θέμα την αμοιβαία αναγνώριση και μετατροπή διπλωμάτων οδήγησης υπεγράφη, σήμερα, στο Μέγαρο Μαξίμου, στο πλαίσιο της συνάντησης των Πρωθυπουργών Ελλάδας, Κυριάκου Μητσοτάκη και Μολδαβίας, Dorin Recean, από τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σταϊκούρα και τον Πρέσβυ της Μολδαβίας στην Αθήνα, Andrei Popov.
NEWSROOM /
Ο Χρήστος Σταϊκούρας

Σταϊκούρας: Προτεραιότητες για ανθεκτικές υποδομές και βιώσιμες μεταφορές – Οι 10 άξονες

Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, παρουσίασε, σήμερα, στο Υπουργικό Συμβούλιο, το οποίο συνεδρίασε υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τους 10 άξονες προτεραιοτήτων για ανθεκτικές υποδομές και βιώσιμες μεταφορές, στους οποίους έχουν ήδη επιτευχθεί σημαντικά, μετρήσιμα και απτά αποτελέσματα.
NEWSROOM /
Οι υπογραφές από τον Χρήστο Σταϊκούρα

Σταϊκούρας : Οι δέκα άξονες προτεραιοτήτων σε υποδομές και μεταφορές με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη

Ο υπουργός ανέλυσε τους δέκα άξονες προτεραιοτήτων, όπου, όπως είπε, έχουν επιτευχθεί σήμερα σημαντικά, μετρήσιμα, απτά αποτελέσματα.
NEWSROOM /