ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ

ΔΕΗ Blue

Τρία χρόνια ΔΕΗ blue: Περισσότερα από 2.700 σημεία φόρτισης σε Ελλάδα και Ρουμανία

Τρία χρόνια λειτουργίας και συνεχούς ανάπτυξης συμπλήρωσε η ΔΕΗ blue, έχοντας δημιουργήσει το μεγαλύτερο δίκτυο δημόσιων φορτιστών στην Ελλάδα που πλέον έχει παρουσία και στη Ρουμανία μετά την εξαγορά από τη ΔΕΗ των δραστηριοτήτων της Enel στη χώρα.
NEWSROOM /
Ο Χρήστος Σταϊκούρας

Σταϊκούρας: Ο νέος σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών λεωφορείων αποτελεί μια νευραλγική υποδομή για τον ΟΑΣΘ

«Έχουμε ήδη εκπληρώσει τον στόχο να κυκλοφορούν, καθημερινά, 300 λεωφορεία από τον ΟΑΣΘ, οπότε μαζί με τα ΚΤΕΛ, έχουμε φτάσει στον μεγαλύτερο αριθμό λεωφορείων εδώ και πολλά χρόνια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Σταϊκούρας.
NEWSROOM /
Το λογότυπο της BYD

BYD: Θα κατασκευάσει εργοστάσιο ηλεκτρικών αυτοκινήτων στη Τουρκία

Η κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία BYD πρόκειται να κατασκευάσει στη Τουρκία ένα νέο εργοστάσιο κατασκευής αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων που θα κοστίσει πάνω από 923 εκατ. ευρώ, όπως αναφέρει το Bloomberg.
NEWSROOM /
XPENG

XPENG: Διευρύνεται η χρήση συστημάτων τεχνητής νοημοσύνης στα οχήματα νέας ενεργειακής τεχνολογίας

Ένας επισκέπτης κάθισε σε ένα όχημα νέας ενεργειακής τεχνολογίας (NEV) ζητώντας από το έξυπνο σύστημα διαχείρισης πληροφοριών του οχήματος να εντοπίσει μία κοντινή θέση πάρκινγκ.
NEWSROOM /
Στόλος ηλεκτρικών οχημάτων στη Σαγκάη

Ο εμπορικός «πόλεμος» με το Πεκίνο μεταφέρεται στην αυτοκινητοβιομηχανία - Οι κινεζικές εταιρείες πιέζουν για αντίποινα στην Ερώπη

Οι Κινεζικές αυτοκινητοβιομηχανίες προέτρεψαν το Πεκίνο να αυξήσει τους δασμούς στα εισαγόμενα ευρωπαϊκά βενζινοκίνητα αυτοκίνητα σε αντίποινα όσων ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Ένωση για τις εξαγωγές των ηλεκτροκίνητων της Κίνας, σύμφωνα με την κρατικά υποστηριζόμενη εφημερίδα Global Times.
NEWSROOM /