Φωτιά στη Ν. Μάκρη: Ενδείξεις εμπρησμού

NEWSROOM
Φωτιά στη Ν. Μάκρη: Ενδείξεις εμπρησμού
INTIME

Σε ύφεση είναι αυτή την ώρα η φωτιά που εκδηλώθηκε στις 2.17 τα ξημερώματα στην περιοχή Λιβίσι της Νέας Μάκρης, σύμφωνα με όσα δήλωσε, πριν από λίγο, ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

«Δέκα λεπτά μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς υπήρξε και δεύτερο μέτωπο στην Αγία Μαρίνα. Κινητοποιήθηκαν άμεσα όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς. Ήταν μια συντονισμένη προσπάθεια» ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς.

Με το ξέσπασμα της φωτιάς σήμανε συναγερμός σε Πυροσβεστική, Πολιτική Προστασία και εμπλεκόμενους φορείς. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως και έδωσαν τη μάχη με τις φλόγες 98 πυροσβέστες με 35 οχήματα (αρχικά υπήρχαν 48 πυροσβέστες, αλλά οι δυνάμεις ενισχύθηκαν λόγω της έντασης της φωτιάς), καθώς και εθελοντές, αλλά και υδροφόρες της περιφέρειας και του δήμου.

Αμέσως μετά το ξέσπασμα της φωτιάς στο σημείο έσπευσαν ο αρχηγός της πυροσβεστικής, ο γγ Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και ο δήμαρχος Νέας Μάκρης, βοηθώντας στο συντονισμό για την κατάσβεση της φωτιάς.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.

ΣΧΕΤΙΚΑ