MyDATA: Τι αλλάζει για γιατρούς, δικηγόρους, τουριστικά, λιανικές και αγρότες

NEWSROOM
MyDATA
MyDATA

Ο Λογιστικός Σύλλογος Αθηνών διοργανώνει ειδικό επίκαιρο σεμινάριο για την νέα φόρμα καταχώρησης τιμολογίων από την ΑΑΔΕ. Η πλατφόρμα MyDATA φέρνει αλλαγές για τουριστικά, λιανικές, αγρότες κανονικού καθεστώτος, ναυτιλιακές, γιατρούς και δικηγόρους.

Το σεμινάριο θα γίνει διαδικτυακά την επόμενη Παρασκευή (2/4) από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν έναν μοναδικό κωδικό για να μπορέσουν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο που θα βιντεοσκοπηθεί και θα είναι διαθέσιμο μέχρι και την Δευτέρα 9 Απριλίου.

Στα θέματα που αναλύονται, περιλαμβάνονται:

  • Οι υποχρεώσεις λογιστών-φοροτεχνικών στην πλατφόρμα myDATA
  • Ανάλυση Παραστατικών Α.Α.Δ.Ε.
  • Πρακτική Εφαρμογή με πραγματικά παραδείγματα στην Ειδική Φόρμα Καταχώρησης της Α.Α.Δ.Ε.
  • Στα παραδείγματα θα συμπεριληφθούν ιδιαιτερότητες όπως: Τουριστικά, λιανικές, αγρότες κανονικού καθεστώτος, ναυτιλιακές, γιατροί/δικηγόροι εκκαθαρίσεις και πωλήσεις για λογαριασμό τρίτων, δαπάνες, μεταβατικοί και διορθωτικές στο Ε3

Τα ζητήματα αυτά θα αναπτύξουν:

  • Μιχάλης Πόλυγγερ – Οικονομολόγος-Λ/Φ, Πρόεδρος Λ.Σ.Α., Μέλος ΣτΑ ΟΕΕ, Επιτροπής Λ/Φ ΟΕΕ, Ομάδας Εργασίας #myDATA ΟΕΕ-Α.Α.Δ.Ε.
  • Νικόλαος Καλαμαράς – Λογιστής – Φοροτεχνικός Α΄ τάξης, Εσωτερικός Ελεγκτής επιχειρήσεων, Εισηγητής Φορολογικών Σεμιναρίων με μεγάλη διδακτική εμπειρία.
  • Νικόλαος Σπυρόπουλος – Accounting Software analyst and co founder i-spirit Software

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ΕΔΩ ή και να αποστείλουν τα ερωτήματά τους έως 26/3/2021 στο lsaath@otenet.gr ώστε να προωθηθούν για την ταξινόμησή τους, προκειμένου να απαντηθούν στο σεμινάριο. Το Κόστος Συμμετοχής είναι 50 ευρώ ή δωρεάν για τα μέλη του Λογιστικού Συλλόγου Αθηνών.

ΣΧΕΤΙΚΑ