Συντάξεις Μαΐου: Οι ημερομηνίες πληρωμής για κάθε ταμείο

NEWSROOM
Συνταξιούχοι
Συνταξιούχοι/ Φωτογραφίες Eurokinissi

Στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσουν οι πληρωμές των συντάξεων Μαΐου. Αυτή τη φορά τα χρήματα θα δοθούν νωρίτερα από το συνηθισμένο, λόγω Πάσχα. Συγκεκριμένα οι συνταξιούχοι θα αρχίσουν να βλέπουν χρήματα στους λογαριασμούς τους από τις 23 Απριλίου.

Η αρχή θα γίνει με τους συνταξιούχους του ΙΚΑ, ενώ οι πληρωμές θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη, 28 Απριλίου. Θυμίζουμε ότι μετά από απόφαση του e-ΕΦΚΑ, η πληρωμή των κύριων και επικουρικών συντάξεων γίνεται την ίδια μέρα.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες πληρωμών για κάθε ταμείο

  • Στις  23 Απριλίου 2021, ημέρα  Παρασκευή θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.
  • Στις  26 Απριλίου 2021, την Μεγάλη Δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ)  που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.
  • Στις 27 Απριλίου 2021, την Μεγάλη Τρίτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές  συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).
  • Στις 28 Aπριλίου 2021, την Μεγάλη Τετάρτη θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές  συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ. 
ΣΧΕΤΙΚΑ