Συντάξεις Μαΐου: Δεύτερος κύκλος πληρωμών από σήμερα

NEWSROOM
Ζευγάρι ηλικιωμένων
Ζευγάρι ηλικιωμένων/ Φωτογραφία Eurokinissi

Εβδομάδα πληρωμών είναι αυτή που ξεκινάει σήμερα για τους συνταξιούχους. Οι δικαιούχοι άρχισαν να βλέπουν χρήματα στους λογαριασμούς τους από την Παρασκευή (23/4). Οι πληρωμές θα αρχίσουν και πάλι σήμερα και θα συνεχιστούν όλη τη Mεγάλη Eβδομάδα.

Σήμερα,26 Απριλίου, καταβάλλονται οι συντάξεις του πρώην ΙΚΑ ανάλογα με τον ΑΜΚΑ των δικαιούχων. Οι πληρωμές θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη όταν και θα καταβληθεί η σύνταξη των ανασφάλιστων υπερηλίκων του ΟΠΕΚΑ.

Τον Απρίλιο, όπως και κάθε μήνα, η πληρωμή κύριων και επικουρικών συντάξεων θα γίνει την ίδια μέρα.

Αναλυτικά το χρονοδιάγραμμα των πληρωμών

  • Στις  26 Απριλίου 2021, την Μεγάλη Δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ)  που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.
  • Στις 27 Απριλίου 2021, την Μεγάλη Τρίτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές  συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).
  • Στις 28 Aπριλίου 2021, την Μεγάλη Τετάρτη θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές  συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ. 
  • Στις 29 Απριλίου 2021, ημέρα Πέμπτη θα καταβληθούν οι συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων από τον ΟΠΕΚΑ.
ΣΧΕΤΙΚΑ