Στην Ιταλία προβάλλεται η Τήνος με δράση του ΕΟΤ

NEWSROOM
Η Τήνος το βράδυ
Η Τήνος το βράδυ/ Φωτογραφία Eurokinissi

Πολυσέλιδο αφιέρωμα στην Τήνο δημοσιεύει το ιταλικό περιοδικό Ιn Viaggio που κυκλοφορεί αυτόν τον μήνα, περιλαμβάνοντας φωτογραφικό υλικό και πληροφορίες για το νησί καταγράφοντας την πολυμορφία του τουριστικού του προϊόντος, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του δήμου.

Το αφιέρωμα προήλθε ύστερα από πραγματοποίηση δημοσιογραφικού ταξιδιού στο νησί που οργανώθηκε από την υπηρεσία ΕΟΤ Ιταλίας. Το Ιn Viaggio θεωρείται από τα πιο γνωστά ταξιδιωτικά περιοδικά στην Ιταλία. Κυκλοφορεί κάθε μήνα και περιέχει πληροφορίες για διάφορους προορισμούς συμπεριλαμβάνοντας τα αξιόλογα σημεία τους, τα καταλύματα, τη γαστρονομία και την πρόσβαση σε αυτούς.

Η «Μούσα του Αιγαίου» μάγεψε και τους Ιταλούς επαγγελματίες του τουρισμού στο διαδικτυακό workshop «Καλωσήρθατε στην Ελλάδα (Benvenuti in Grecia)» που διοργάνωσε επίσης το Γραφείο ΕΟΤ Ιταλίας.

Οι εκπρόσωποι του δήμου είχαν σειρά διαδικτυακών συναντήσεων μέσω του περιπτέρου του νησιού στην έκθεση, όπου ένα εικονικός χαρακτήρας (avatar) μπορούσε να μιλήσει σε πραγματικό χρόνο με φυσικό ήχο με τους επισκέπτες.

ΣΧΕΤΙΚΑ