Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον Νίκο Χαρδαλιά

NEWSROOM
Νίκος Χαρδαλιάς
EUROKINISSI/ ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς πήρε εξιτήριο, μετά την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς μετά το οξύ ισχαιμικό επεισόδιο παρέμεινε για 48 ώρες στο νοσοκομείο «Αγία Ολγα». Είναι αιμοδυναμικά σταθερός, σε άριστη κατάσταση, με τους γιατρούς να του έχουν δώσει οδηγίες για ολιγοήμερη παραμονή κατ' οίκον.

Σήμερα 18/08/2021 και ώρα 13.30, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, εξήλθε από την Καρδιολογική Κλινική μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία 48 ωρών λόγω οξέος ισχαιμικού καρδιακού επεισοδίου, το οποίο αντιμετωπίσθηκε επιτυχώς με αγγειοπλαστική. Έκτοτε παραμένει ασυμπτωματικός, αιμοδυναμικά σταθερός και εξέρχεται σε άριστη κατάσταση, με οδηγίες για ολιγοήμερη παραμονή κατ' οίκον.

Πριν από δύο ημέρες, ο διοικητής του Γ.Ν.Ν. Ιωνίας Κωνσταντοπούλειο- Πατησίων («Αγία Όλγα»), Χαράλαμπος Πρίφτης, ανέφερε σε ανακοίνωσή του πως «περί την 14:30 τη Δευτέρα 16 Αυγούστου προσήλθε στο Νοσοκομείο μας ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς».

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων, επιτυχώς, σημειώνοντας πως θα παρέμενε στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση.

Σημειώνεται σε ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας πως την ευθύνη συντονισμού των ενεργειών από την πλευρά της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας ανέλαβε άμεσα, από την πρώτη στιγμή μετά το περιστατικό υγείας του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου, ο οποίος βρισκόταν ήδη στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στο Χαλάνδρι.

ΣΧΕΤΙΚΑ