ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Ακρόπολη ηλιοβασίλεμα

Βαθιές μεταρρυθμίσεις και στο Δημόσιο -Τι περιμένουν από τη νέα κυβέρνηση στις Βρυξέλλες

Συνειρμικά, όποτε γίνεται κουβέντα στην Ελλάδα για μεταρρυθμίσεις, το μυαλό των περισσοτέρων πάει κατ’ αρχάς στον τρόπο που λειτουργεί το Δημόσιο. Κι αυτό από μόνο του λέει πολλά.  
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ /
Ορκίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ορκίστηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης -Στις 17:00 η σύνθεση της κυβέρνησης

Πριν από λίγο πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο. Στις 17:00 θα ανακοινωθεί η σύνθεση της νέας κυβέρνησης της ΝΔ.
NEWSROOM /
Μέγαρο Μαξίμου

Ανασχηματισμός -Εκτός κυβέρνησης ο Χρυσοχοΐδης, Τουρισμού ο Κικίλιας, Υγείας ο Πλεύρης, Πολ. Προστασίας ο Αποστολάκης

Ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου ανακοίνωσε τις αποφάσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τον ανασχηματισμό.
NEWSROOM /
Το φορολογικό νομοσχέδιο έχει έξι βασικούς άξονες

Φορολογικό νομοσχέδιο: Οι έξι βασικοί άξονες και οι δυο σημαντικές αλλαγές

Ο υπολογισμός του 30% των ηλεκτρονικών συναλλαγών θα γίνεται με βάση το πραγματικό και όχι το τεκμαρτό εισόδημα. Βασική στόχευση η ελάφρυνση νοικοκυριών και επιχειρήσεων, καθώς και η προσέλκυση επενδύσεων. 
NEWSROOM /
Μεταναστευτικό - Μετανάστες βγαίνουν από πλοίο

«Γόρδιος δεσμός» το μεταναστευτικό -Αναζητά λύσεις η κυβέρνηση

Την ώρα που οι μεταναστευτικές ροές συνεχίζονται αδιάκοπα προς τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, οι αντιδράσεις τοπικών κοινωνιών ενάντια στη φιλοξενία προσφύγων φουντώνουν... επικίνδυνα.
NEWSROOM /
Μεταναστευτικό / Μετανάστες πρόσφυγες στην Ελευσίνα

Μπαράζ συσκέψεων στο Μαξίμου για το μεταναστευτικό

Πέρα από την αύξηση των μεταναστευτικών ροών από την Τουρκία, η κυβέρνηση καλείται να αντιμετωπίσει και τις αντιδράσεις, εντός συνόρων, από τις τοπικές κοινωνίες που αντιδρούν στη φιλοξενία προσφύγων.
NEWSROOM /
Μεταναστευτικό - μετανάστες, πρόσφυγες Λέσβο

Νέα στρατηγική για το μεταναστευτικό από την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όπως και στο υπουργείο Aμυνας γνωρίζουν ότι απαιτείται μεθοδικότητα ώστε να βρεθεί λύση στο πρόβλημα των συνεχών ροών προσφύγων και μεταναστών από τα παραλία της Μικράς Ασίας.
NEWSROOM /
Μητσοτάκης και Σταϊκούρας

Στη Βουλή το αναπτυξιακό ν/σ - Οι 7 στόχοι του

Το αναπτυξιακό νομοσχέδιο με τίτλο  «Επενδύω στην Ελλάδα και άλλες διατάξεις» περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό ρυθμίσεων. Η κυβέρνηση επιδιώκει μέσω του αναπτυξιακού νομοσχεδίου να απλουστεύσει τις διαδικασίες επενδύσεων.
NEWSROOM /