ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ

Σκληρό ροκ με τους Διαχειριστές «κόκκινων» δανείων

Σκληρό ροκ με τους Διαχειριστές «κόκκινων» δανείων

«Κι έπεται συνέχεια», προειδοποιούν από τις υπηρεσίες που είναι αρμόδιες για την εποπτεία της συναλλακτικής συμπεριφοράς των Servicers, επισημαίνοντας ότι το νέο νομικό «οπλοστάσιο» τους λύνει τα χέρια.
Έφοδος για 64 δισ. ευρώ

ΕΛΣΤΑΤ: Στα 36,27 δισ. ευρώ αυξήθηκαν τα εισοδήματα των νοικοκυριών το δ' τρίμηνο του 2023

Αύξηση 7,5% σημείωσε το διαθέσιμο εισόδημα του τομέα των νοικοκυριών και των μη κερδοσκοπικών ιδρυμάτων που εξυπηρετούν νοικοκυριά το δ' τρίμηνο πέρυσι σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του προηγούμενου έτους, από 33,75 δισ. ευρώ σε 36,27 δισ. ευρώ.
NEWSROOM /
Φωτογραφία: Shutterstock

Τιμολόγια ρεύματος Απριλίου: Οι τιμές αναμένεται να υποχωρήσουν ελαφρά για τέταρτο διαδοχικό μήνα

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τις τιμές ρεύματος του Απριλίου, καθώς μέχρι την Δευτέρα θα ανακοινωθούν από τους παρόχους τα νέα πράσινα τιμολόγια.
NEWSROOM /
Μητέρα με τα παιδιά πηγαίνει στο σχολείο

Φορολογικές δηλώσεις: Τι προβλέπεται για τα τεκμήρια παιδιών, 18άρηδων, φοιτητών

Βαρύνονται με ελάχιστο τεκμήριο τα παιδιά και ειδικά όσα έχουν συμπληρώσει τα 18 τους χρόνια; Τι γίνεται αν ένας 18άρης έχει στο όνομα του ένα αυτοκίνητο ή μια μηχανή αλλά δεν έχει άλλο εισόδημα;
Eurokinissi

Τα 4 «εργαλεία» για δανειολήπτες και ευάλωτους -Εν αναμονή ανακοινώσεων τραπεζών για πάγωμα επιτοκίων

Όσο συνεχίζεται το… κρυφτούλι των Κεντρικών Τραπεζιτών και το μπρα ντε φερ των «περιστεριών» με τα «γεράκια» για το πότε θα ξεκινήσει η μείωση των επιτοκίων, τόσο θα επιτείνεται η αγωνία νοικοκυριών κι επιχειρήσεων.