Έτοιμοι για #SomethingGreat;

NEWSROOM
#BePartofSomethingGreat από τη Netcompany-Intrasoft
#BePartofSomethingGreat από τη Netcompany-Intrasoft

Η μεγαλύτερη εταιρεία πληροφορικής στην Ελλάδα είναι πλέον ακόμα μεγαλύτερη!

Kαι με νέες δραστηριότητες σε Δανία, Σουηδία, Νορβηγία αλλά και Αγγλία να συμπληρώνουν το πελατολόγιο της σε Ελλάδα, Βέλγιο, Λουξεμβούργο και Αφρική, η Netcompany-Intrasoft σε προσκαλεί σήμερα να γίνεις και εσύ κομμάτι από κάτι μοναδικό και να δώσεις στο μέλλον το νόημα και την κατεύθυνση που εσύ ζητάς.

#BePartofSomethingGreat ονομάζεται η νέα καμπάνια της Netcompany-Intrasoft, που επανασυστήνεται δυναμικά στο ευρύ κοινό και ιδιαίτερα σε απόφοιτους τεχνολογίας. Μέσα από μία σειρά μοναδικών έργων και πελατών για τα ελληνικά δεδομένα η Netcompany-Intrasoft προσφέρει πλέον ευκαιρίες εξέλιξης σε Ελλάδα και Ευρώπη, δίνοντας παράλληλα και τη δυνατότητα εξοικείωσης με τεχνολογίες αιχμής όπως blockchain, AI, Big Data, Cloudification κ.α. Και δεν σταματά εδώ. Με πάνω από 300 ανοιχτές θέσεις τεχνολογικής κατεύθυνσης είναι πλέον μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της χώρας και όχι μόνο.

Δες και εσύ τις ευκαιρίες καριέρας που προσφέρει η Netcompany-Intrasoft εδώ, υπέβαλλε το βιογραφικό σου και ετοιμάσου για ένα μέλλον μοναδικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ