ΡΙΣΙ ΣΟΥΝΑΚ

Ο Κιρ Στάρμερ

Βρετανικές εκλογές: Ιστορική νίκη των Εργατικών και του Κιρ Στάρμερ -Συντριβή για τους Συντηρητικούς του Σούνακ

Θρίαμβος στις βρετανικές εκλογές για τους Εργατικούς καθώς η παράταξη του σερ Κιρ Στάρμερ, όπως αναμενόταν σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, ήρθε πρώτη, γεγονός που επιβεβαίωσε και το exit poll.
NEWSROOM /
Ο νέος πρωθυπουργός της Βρετανίας, Ρίσι Σούνακ

Βρετανία: Άνοιξαν οι κάλπες στη χώρα για τις βουλευτικές εκλογές

Άνοιξαν σήμερα το πρωί οι κάλπες στη Βρετανία για τις βουλευτικές εκλογές, με τις οποίες αναμένεται να έρθουν στην εξουσία οι Εργατικοί έπειτα από 14 χρόνια στη διάρκεια των οποίων στην πολιτική σκηνή της χώρας κυριαρχούσαν οι Συντηρητικοί.
NEWSROOM /
Ο νέος πρωθυπουργός της Βρετανίας, Ρίσι Σούνακ

Σάλος στη Βρετανία από τη στροφή Σούνακ για τα ηλεκτρικά οχήματα

Έντονες αντιδράσεις από τις αυτοκινητοβιομηχανίες προκάλεσε η ανακοίνωση το απόγευμα της Τετάρτης της κυβέρνησης του Ρίσι Σούνακ ότι θα καθυστερήσει την απαγόρευση της πώλησης νέων πετρελαιοκίνητων και βενζινοκίνητων αυτοκινήτων.
NEWSROOM /
βρετανική σημαία οικονομία

Βρετανία: Η οικονομία προβλέπεται να συρρικνωθεί κατά 1,4% το 2023

Η βρετανική οικονομία προβλέπεται να συρρικνωθεί κατά 1,4% το 2023, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Τζέρεμι Χαντ, καθώς άρχισε να παρουσιάζει πώς ο ίδιος και ο πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ θα αυξήσουν τους φόρους και θα μειώσουν τις δαπάνες για να αποκαταστήσουν τα δημόσια οικονομικά, παρά τις απαισιόδοξες προοπτικές.
NEWSROOM /
Ο νέος πρωθυπουργός της Βρετανίας, Ρίσι Σούνακ

Μπαράζ φορολογικών αυξήσεων ετοιμάζει η κυβέρνηση του Ρίσι Σούνακ

Ο Ρίσι Σούνακ ετοιμάζει σειρά φορολογικών αυξήσεων στη Βρετανία για τα επόμενα χρόνια σε μία προσπάθεια να κλείσει την τρύπα στον προϋπολογισμό που άνοιξε η καταστροφική θητεία της Λιζ Τρας στην Ντάουνινγκ Στριτ.
ΚΛΕΙΩ ΝΙΚΟΛΑΟΥ /
Ο νέος πρωθυπουργός της Βρετανίας, Ρίσι Σούνακ

Ο Σούνακ είναι ο πλουσιότερος ηγέτης του δημοκρατικού κόσμου

Με όλα τα βλέμματα του κόσμου να είναι στραμμένα στο Ρίσι Σούνακ, το νέο πρωθυπουργό της Βρετανίας, πολύ συζήτηση γίνεται για την τεράστια περιουσία του. οι βρετανικές ταμπλόιντ τον έχουν ονομάσει «Rishi Rich», ο «πλούσιος Ρίτσι» κάνοντας λογοπαίγνιο με το όνομά του και μία παιδική ταινία, στην οποία ο Richie Rich είναι το πλουσιότερο αγόρι του κόσμου.
ΚΛΕΙΩ ΝΙΚΟΛΑΟΥ /