ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ

φόροι εικόνα από εφορία

Εφορία: Πώς μπορώ να δω ηλεκτρονικά τις οφειλές μου με λίγα κλικ

Οι εποχές των ατελείωτων ουρών στην Εφορία αποτελούν παρελθόν, αφού η εξέλιξη της τεχνολογίας και ο ψηφιακός μετασχηματισμός του Δημοσίου τα τελευταία χρόνια έκαναν την εξυπηρέτηση των πολιτών πιο εύκολη.
NEWSROOM /
ΥΠΟΙΚ: «Φωτιά» πήραν οι ρυθμίσεις οφειλών -Μέχρι 31/7 οι αιτήσεις επανένταξης στις 72 ή τις 120 δόσεις

ΥΠΟΙΚ: «Φωτιά» πήραν οι ρυθμίσεις οφειλών -Μέχρι 31/7 οι αιτήσεις επανένταξης στις 72 ή τις 120 δόσεις

 Ακόμη δύο μήνες προθεσμία έχουν όσοι οφειλέτες πληρούν τους όρους ένταξης στις ρυθμίσεις οφειλών να το πράξουν εκμεταλλευόμενοι το ευνοϊκό πλαίσιο που έχει θεσπιστεί και αφορά αποκλειστικά όσους έχασαν τις παλαιές ρυθμίσεις των 72 και 120 δόσεων
NEWSROOM /
Eurokinissi

Νέες διευκρινίσεις για τη ρύθμιση των 72 δόσεων -Ποια χρέη εξαιρούνται οριστικά και αμετάκλητα

Η πλατφόρμα για τα χρέη της ενεργειακής κρίσης έχει ανοίξει, ωστόσο η ύπαρξη “γκρίζων” ζωνών κατέστησε αναγκαία μια νέα εγκύκλιο με διευκρινίσεις και οδηγίες, από τις οποίες ξεκαθάρισε απολύτως το τοπίο για τις οφειλές που δεν μπορούν να αξιοποιήσουν τη ρύθμιση των 72 δόσεων.
Το κτήριο του υπουργείου Οικονομικών

Ρύθμιση οφειλών: Ξεκίνησε η λειτουργία της πλατφόρμας «Μηχανισμού Έγκαιρης Προειδοποίησης»

Το Υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε την ενεργοποίηση της νέας ψηφιακής πλατφόρμας του «Μηχανισμού Έγκαιρης Προειδοποίησης», στο πλαίσιο του Νόμου για τη ρύθμιση οφειλών και την παροχή 2ης ευκαιρίας (Ν. 4738/2020).
NEWSROOM /
«Ασπίδα» για την πρώτη κατοικία -Ανοιξε η πλατφόρμα ρύθμισης οφειλών

«Ασπίδα» για την πρώτη κατοικία -Ανοιξε η πλατφόρμα ρύθμισης οφειλών

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα επιτρέπει στους οφειλέτες με ισχυρή οικονομική αδυναμία να λάβουν τη σχετική βεβαίωση ότι όντως αποτελούν ευάλωτα νοικοκυριά και να έχουν τη δεύτερη ευκαιρία.
NEWSROOM /
υπάλληλοι σε εφορία

Ρύθμιση οφειλών προς την εφορία: Δεύτερη ευκαιρία από το ΥΠΟΙΚ

Πρόκειται για όσους ήταν την 1η Νοεμβρίου 2019 ενταγμένοι στην παλιά πάγια ρύθμιση των 12 ή 24 δόσεων αλλά μετά την ημερομηνία αυτή τέθηκαν εκτός της ρύθμισης, είτε επειδή δεν κατέβαλαν συνεχόμενες δόσεις είτε επειδή δεν πλήρωσαν.
NEWSROOM /