Ο Τραμπ λάνσαρε τα δικά του sneakers - Χρυσά, κιτς, κοστίζουν 399 δολάρια

NEWSROOM
Ο πρώην πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, με τα δικά του sneakers
Ο πρώην πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, με τα δικά του sneakers / Φωτογραφία AP

Ο Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζει να εκμεταλλεύεται εμπορικά το όνομα του και την αφοσίωση των οπαδών του.

Ο Ντόναλντ Τραμπ παρουσίασε το Σάββατο τη δική του σειρά παπουτσιών, μια ημέρα μετά το πρόστιμο των 355 εκατομμυρίων δολαρίων που του επιβλήθηκε. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ονόμασε τα παπούτσια «Trump Sneakers» και έκανε το λανσάρισμα τους στο πλαίσιο του Sneaker Con στη Φιλαδέλφεια.

Ένα από τα μοντέλα της σειράς, χρυσού χρώματος, με την ονομασία «Never Surrender High – Top Sneaker» κοστίζουν 399 δολάρια. Ο Τραμπ επέλεξε να ανέβει στη σκηνή για την ομιλία του κρατώντας στα χέρια του το συγκεκριμένο ζευγάρι.

Τα παπούτσια των 399 δολαρίων
Τα παπούτσια των 399 δολαρίων

«Είναι κάτι με το οποίο θέλω να ασχοληθώ εδώ και 12-13 χρόνια και νομίζω ότι θα έχει μεγάλη επιτυχία», δήλωσε ο Τραμπ που φαντάζει το μεγάλο φαβορί για να πάρει το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών το 2024 επιδιώκοντας να πάρει τη «ρεβάνς» από τον Τζο Μπάιντεν.

Τα παπούτσια αξίας 399 δολαρίων εξαντλήθηκαν την ίδια ημέρα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα gettrumpsneakers.com. Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπήρχε, είχαν διατεθεί προς αγορά 1.000 ζευγάρια παπούτσια.

Παράλληλα ο πρώην πρόεδρος πουλάει άλλα δυο ζευγάρια, κόκκινου και λευκού χρώματος, τα οποία στα πλάγια έχουν το «T» και το νούμερο 45. Αυτά κοστίζουν 199 δολάρια το ζευγάρι, σύμφωνα με το επίσημο σάιτ για την πώλησή τους. Στο ίδιο σάιτ βρίσκονται προς πώληση η κολόνια και το άρωμα του προέδρου για 99 δολάρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ