Δήμος Θεσσαλονίκης: Υποστηρικτής του 18ου πολυσυνεδρίου Καινοτομία και Ανάπτυξη

NEWSROOM
Η πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, από ψηλά
Φωτογραφία: Shutterstock

Το πολυσυνέδριο έχει τεθεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Ανάπτυξης, του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και του υπουργείου Εσωτερικών.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης υποστηρίζει τη διοργάνωση του 18ου πολυσυνεδρίου «Καινοτομία και Ανάπτυξη» που διοργανώνει το ka-business.gr το Σάββατο 30 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο Porto Palace, αναδεικνύοντας τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες της Βιώσιμης Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας μέσα από έξι θεματικές ενότητες.

5Ο ομιλητές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, δείχνουν ποιο είναι το σύγχρονο, βιώσιμο, μοντέλο επιχειρηματικότητας και καινοτομίας, πώς η βιώσιμη ανάπτυξη μειώνει την νεανική ανεργία, ποια είναι τα επαγγέλματα του μέλλοντος. Πολιτισμός, Τουρισμός, Υποδομές και Υγεία έρχονται σε πρώτο πλάνο.

Με στραμμένο το βλέμμα στην «πράσινη» ατζέντα του 2030, μέσα από πολλαπλές δράσεις που αφορούν συνολικά τις ζωές μας και είναι το στοίχημα της νέας γενιάς, το 18ο πολυσυνέδριο «Καινοτομία και Ανάπτυξη» έρχεται να αναδείξει τι θα πρέπει να προσέξουμε, τι ευκαιρίες δημιουργούνται και πως θα πρέπει να τις εκμεταλλευτούμε, αλλά και να προβάλει πρακτικές που θα κάνουν την επόμενη μέρα πιο βιώσιμη.

Το πολυσυνέδριο έχει τεθεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Ανάπτυξης, του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και του υπουργείου Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας και Θράκης).

Μετά το πέρας των εργασιών, το ka-business.gr θα βραβεύσει τρεις γυναίκες επιχειρηματίες για την συμβολή τους στην Καινοτομία και στην Ανάπτυξη, ενώ θα υπάρξει και επίδειξη βιώσιμης μόδας.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα του πολυσυνεδρίου αλλά και για περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο.

ΣΧΕΤΙΚΑ