ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ

Βουλή έδρανα

Πόθεν Έσχες: Παρατείνεται μέχρι τις 30 Ιουνίου 2024 η προθεσμία υποβολής

Την παράταση μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2024 της καταληκτικής προθεσμίας υποβολής Πόθεν Έσχες προβλέπει τροπολογία του Υπουργού Δικαιοσύνης Γιώργο Φλωρίδη η οποία κατατέθηκε προς ψήφιση στη Βουλή.
NEWSROOM /
Αγροτικές εργασίες

Πληγέντες αγρότες: Κατατέθηκε η τροπολογία για τη χρηματοδότηση και το ακατάσχετο των ποσών

Στις 2 Νοεμβρίου πρόκειται να ψηφισθεί η τροπολογία που κατέθεσαν οι υπουργοί Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης, και Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών.
NEWSROOM /
Λιανεμπόριο

Ψηφίστηκε η τροπολογία για την αντιμετώπιση της ακρίβειας σε βασικά αγαθά -Τι μέτρα προβλέπει

Ψηφίστηκε από την ολομέλεια της Βουλής η τροπολογία του υπουργείου Ανάπτυξης για την αντιμετώπιση των πληθωριστικών πιέσεων σε βασικά καταναλωτικά αγαθά.
NEWSROOM /
Βουλή έδρανα

Κατατέθηκε η τροπολογία για τις τριετίες και τα μέτρα στήριξης για τους πλημμυροπαθείς -Όσα προβλέπει

Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κατέθεσε αργά χθες, Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023, τροπολογία στο εργασιακό νομοσχέδιο που ψηφίζεται αυτήν την εβδομάδα στη Βουλή, σύμφωνα με την οποία από 1.1.2024 αίρεται το πάγωμα των τριετιών, ενώ ταυτόχρονα προβλέπεται χορήγηση ασφαλιστικής ικανότητας μέχρι 28/2/2024 στους κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν από τις πρόσφατες φυσικές καταστροφές. 
NEWSROOM /
Τροπολογία ΥΠΕΝ για αποθήκευση διοξειδίου του άνθρακα

Τροπολογία ΥΠΕΝ για αποθήκευση διοξειδίου του άνθρακα

Η Ελληνική Διαχειριστική Εταιρεία Υδρογονανθράκων (ΕΔΕΥ) αναλαμβάνει τη χορήγηση αδειών εξερεύνησης και αποθήκευσης διοξειδίου του άνθρακα (CO2) καθώς και τη συνολική διαχείριση των δικαιωμάτων του Δημοσίου για την αποθήκευση CO2 ή άλλων αερίων και υγρών στοιχείων, η οποία συμβάλλει στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.
NEWSROOM /
Βουλή έδρανα

Τις επόμενες ημέρες η τροπολογία για την ένταξη των περιοχών που επλήγησαν από τον σεισμό του περασμένου Μαρτίου, στο arogi.gov.gr

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή η τροπολογία που θα ανοίγει τον δρόμο για την υπαγωγή των περιοχών που επλήγησαν από τον σεισμό της 3ης Μαρτίου 2021 στην ηλεκτρονική πλατφόρμα «arogi.gov.gr», ώστε οι πληγέντες να δικαιούνται τη χορήγηση έκτακτης ενίσχυσης πρώτης αρωγής έναντι στεγαστικής συνδρομής.
NEWSROOM /