Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών: Επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη σε εργοτάξια του Ε65

NEWSROOM
Φωτογραφεία αρχείου: Intimenews
Φωτογραφεία αρχείου: Intimenews

Επίσκεψη στα εργοτάξια του υπό κατασκευή Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδος (Ε65) πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών.

Κατόπιν, ο Χρήστος Σταϊκούρας θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, όπου:

  • Στις 14:30 μαζί με τον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιο για τις Υποδομές, Νίκο Ταχιάο, θα επιθεωρήσουν τις εργασίες της οριστικής αποκατάστασης και απόδοσης στην πόλη, των χώρων που καταλάμβανε το εργοτάξιο του Μετρό Θεσσαλονίκης στο σταθμό Βενιζέλου.
  • Τα τμήματα του οδοστρώματος, στις οδούς Εγνατία και Βενιζέλου, τα οποία απελευθερώνονται θα δοθούν στην κυκλοφορία μέχρι το απόγευμα της ίδιας ημέρας.
  • Στις 16:00 θα συμμετάσχει στην θεματική ενότητα: «Υποδομές – Μεταφορές – Αστική Κινητικότητα της εκδήλωσης: «2030: Η νέα ταυτότητα της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας – Στρατηγική, ορόσημα, προκλήσεις», που διοργανώνουν η «Μακεδονία της Κυριακής» και το makthes.gr.
  • Στην θεματική ενότητα: «Περιβάλλον – Δημόσιος Χώρος – Βιωσιμότητα» της ίδιας εκδήλωσης, στις 17:30, θα συμμετάσχει και ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Υποδομές, Νίκος Ταχιάος.
ΣΧΕΤΙΚΑ