ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

Βουλή έδρανα

Σε ΦΕΚ ο νέος νόμος για την «ασφαλιστική μεταρρύθμιση για τη νέα γενιά»

Στόχος η διασφάλιση ικανοποιητικού επιπέδου διαβίωσης για τους συνταξιούχους, καθώς και στη βιωσιμότητα ενός συστήματος κοινωνικής ασφάλισης, το οποίο συντελεί στην ανάπτυξη της οικονομίας.
NEWSROOM /
Κωνσταντίνος Μίχαλος σε FORUM

Μίχαλος για νέο ασφαλιστικό: Θετικό ότι άνοιξε και πάλι η συζήτηση

Ο κ. Μίχαλος, επεσήμανε στον υφυπουργό ότι είναι θετικό το γεγονός ότι άνοιξε και πάλι η συζήτηση για μια μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού συστήματος και ανέφερε ότι θα πρέπει να προωθηθούν και άλλες μεταρρυθμίσεις.
NEWSROOM /
άνδρας σε εργασία στο γραφείο με υπολογιστή

Ασφαλιστική Μεταρρύθμιση για τη Νέα Γενιά: Οι βασικές προβλέψεις

«Σκοπός του σχεδίου νόμου είναι η εισαγωγή και εφαρμογή του κεφαλαιοποιητικού συστήματος οικονομικής λειτουργίας στην επικουρική ασφάλιση και η ίδρυση ενός νέου, δημόσιου Ταμείου, του Ταμείου Επικουρικής Κεφαλαιοποιητικής Ασφάλισης (Τ.Ε.Κ.Α.)».
NEWSROOM /
Βρούτσης: Ολοκληρωμένο πλαίσιο στήριξης για τον πρωτογενή τομέα με την ασφαλιστική μεταρρύθμιση

Βρούτσης: Ολοκληρωμένο πλαίσιο στήριξης για τον πρωτογενή τομέα με την ασφαλιστική μεταρρύθμιση

«Είναι η πρώτη φορά που ο πρωτογενής τομέας βρίσκεται στο επίκεντρο στήριξης και κάλυψης του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων», σύμφωνα με τον κ. Βρούτση.
NEWSROOM /
ασφαλιστικό νομοσχέδιο

19 σημαντικές διατάξεις του νέου ασφαλιστικού

-Τη Δευτέρα, κατατίθεται στη Βουλή η νέα ασφαλιστική μεταρρύθμιση της κυβέρνησης Μητσοτάκη -«Αφήνει στο παρελθόν το νόμο Κατρούγκαλου», λέει ο υπουργός -Δημιουργεί ένα ελκυστικό, ανταποδοτικό ασφαλιστικό σύστημα
NEWSROOM /