ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Eurokinissi

Αντίθεση της ΕΛΕΤΕΑ σε διατάξεις του σχεδίου «Αναμόρφωσης της Επαγγελματικής Ασφάλισης»

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της ΕΛΕΤΕΑ τονίζει ότι το σχέδιο νόμου «σε πλήρη ανακολουθία με την ευρωπαϊκή πρακτική, υποβιβάζει την προστασία των συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων των εργαζομένων
NEWSROOM /
Παναγιώτης Τσακλόγλου- Φωτογραφία Γ. Ζάχος-INTIME NEWS

Τσακλόγλου: Επίδομα μητρότητας για 9 μήνες σε αυτοαπασχολούμενες και αγρότισσες με το νέο φορολογικό

Με το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο, οι αυτοαπασχολούμενες και οι αγρότισσες θα λάβουν και αυτές το επίδομα μητρότητας της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) για εννέα μήνες, τόνισε ο υφυπουργός Εργασίας Πάνος Τσακλόγλου.
NEWSROOM /
Πάνος Τσακλόγλου

Τσακλόγλου: Οι αλλαγές στη συνταξιοδότηση ελεύθερων επαγγελματιών ή αγροτών με οφειλές προς τον ΕΦΚΑ

Για τις αλλαγές που προωθούνται σχετικά με τη συνταξιοδότηση των ελεύθερων επαγγελματιών ή αγροτών με οφειλές προς τον ΕΦΚΑ μίλησε ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Πάνος Τσακλόγλου.
NEWSROOM /
Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων

Νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο: 22 ερωτήσεις – απαντήσεις

Σχετικά με το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης περί «Αναμόρφωσης Νομοθεσίας Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης (TEA) και Εξορθολογισμό Διατάξεων Ασφαλιστικής Νομοθεσίας» το υπουργείο με σχετικό δελτίο Τύπου δημοσιοποίησε 22 ερωτήσεις και απαντήσεις
NEWSROOM /
Συνταξιούχοι

Υπουργείο Εργασίας: Οι 4 άξονες ενίσχυσης των συνταξιούχων -Τι ισχύει για προσωπική διαφορά και εργασία

Παρουσιάστηκε σήμερα στο υπουργικό συμβούλιο το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης για την αναμόρφωση της επαγγελματικής ασφάλισης και τον εξορθολογισμό της ασφαλιστικής νομοθεσίας.
NEWSROOM /
Ο Πάνος Τσακλόγλου

Τσακλόγλου: Μεταρρύθμιση για υψηλότερες συντάξεις στους νέους χωρίς να θίγονται οι σημερινοί συνταξιούχοι

«Το νομοσχέδιο για τη μεταρρύθμιση της επικουρικής ασφάλισης αποτελεί σημαντική μακρόπνοη διαρθρωτική μεταρρύθμιση με κύριους ωφελημένους τη νέα γενιά που θα απολαύσει υψηλότερες συντάξεις στο μέλλον, χωρίς να θίγεται το βιοτικό επίπεδο των συνταξιούχων του υφισταμένου συστήματος», επεσήμανε σήμερα στην Βουλή ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Πάνος Τσακλόγλου.
NEWSROOM /
Στην Ολομέλεια σήμερα το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο

Στην Ολομέλεια σήμερα το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο

O υπουργός Εργασίας Ιωάννης Βρούτσης έδωσε, κατά τη συζήτηση στις κοινοβουλευτικές επιτροπές, παραδείγματα αυξήσεων που επέρχονται στις συντάξεις, σε σχέση με τον προηγούμενο "νόμο Κατρούγκαλου":
NEWSROOM /
ΕΒΕΠ: Οι 11 βασικές αλλαγές σε συντάξεις και εισφορές

ΕΒΕΠ: Οι 11 βασικές αλλαγές σε συντάξεις και εισφορές

Η ασφαλιστική μεταρρύθμιση περιλαμβάνει αλλαγές με κοινωνικό πρόσωπο για 4 εκατ. συνταξιούχους και θετικό πρόσημο για περίπου 1,44 εκατ. νέους και παλαιούς μη μισθωτούς ασφαλισμένους, σύμφωνα με το ΕΒΕΠ.
NEWSROOM /