ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Ο Κιρ Στάρμερ

Βρετανικές εκλογές: Ιστορική νίκη των Εργατικών και του Κιρ Στάρμερ -Συντριβή για τους Συντηρητικούς του Σούνακ

Θρίαμβος στις βρετανικές εκλογές για τους Εργατικούς καθώς η παράταξη του σερ Κιρ Στάρμερ, όπως αναμενόταν σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, ήρθε πρώτη, γεγονός που επιβεβαίωσε και το exit poll.
NEWSROOM /
Tubi

Το Fox λανσάρει δωρεάν στη Βρετανία ανταγωνιστική πλατφόρμα του Netflix

Η Fox Corporation του μεγιστάνα των ΜΜΕ, Ρούμπερτ Μέρντοχ, ετοιμάζεται να κάνει την είσοδό της στην εξαιρετικά ανταγωνιστική βρετανική αγορά των δωρεάν πλατφορμών streaming, που υποστηρίζονται οικονομικά από διαφημίσεις.
ΚΛΕΙΩ ΝΙΚΟΛΑΟΥ /
Ο νέος πρωθυπουργός της Βρετανίας, Ρίσι Σούνακ

Βρετανία: Άνοιξαν οι κάλπες στη χώρα για τις βουλευτικές εκλογές

Άνοιξαν σήμερα το πρωί οι κάλπες στη Βρετανία για τις βουλευτικές εκλογές, με τις οποίες αναμένεται να έρθουν στην εξουσία οι Εργατικοί έπειτα από 14 χρόνια στη διάρκεια των οποίων στην πολιτική σκηνή της χώρας κυριαρχούσαν οι Συντηρητικοί.
NEWSROOM /
Ευρωπαϊκές μετοχές

Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια: Σε θετικό κλίμα το άνοιγμα, με την προσοχή σε Βρετανία και Γαλλία

Άνοδο σημείωσαν οι ευρωπαϊκές μετοχές σήμερα στο ξεκίνημα των συναλλαγών, με την προσοχή των επενδυτών να είναι στραμμένη στον δεύτερο γύρο των γαλλικών εκλογών την Κυριακή καθώς και στις κάλπες που στήνονται αύριο στο Ηνωμένο Βασίλειο.
NEWSROOM /
Μεγάλη Βρετανία

Ανάλυση Ebury για τις εκλογές στην Βρετανία : Πώς θα επηρεάσει τη στερλίνα η διαφαινόμενη νίκη των Εργατικών

Οι αναλυτές της εταιρείας διεθνών πληρωμών Ebury εξετάζουν τα πιθανά σενάρια των αποτελεσμάτων στις επικείμενες εκλογές στο Ηνωμένο Βασίλειο, και τις πιθανές επιπτώσεις για τη στερλίνα.
NEWSROOM /