Η διατροφή ενός CEO -Ο επικεφαλής του Twitter αποκαλύπτει

NEWSROOM
Ο Τζάκ Ντόρσεϊ του Twitter
Τζακ Ντόρσεϊ

Δικαιολογημένα, οι CEO όλων των παγκόσμιων τεχνολογικών κολοσσών, είναι κάτι σαν σταρ της εποχής. Και το ενδιαφέρον αυξημένο, για οτιδήποτε και αν κάνουν. Και για τη διατροφή τους.

Ενας από τους CEO που έχουν τραβήξει την προσοχή επάνω τους είναι ο Τζάκ Ντόρσεϊ, αφεντικό του Twitter, ο οποίος σε διάφορες φάσεις έχει προβεί σε διάφορες αποκάλυψες για τον εαυτό του, μεταξύ άλλων και για τη διατροφή του. Μια διατροφή ιδιαίτερη, που μάλλον του προκάλεσε προβλήματα παρά του έλυσε κάποια άλλα. Δεν ήταν λίγοι και εκείνοι που έχουν κατά καιρούς μιλήσει για διατροφή που μαρτυρά διατροφικές διαταραχές.

οθόνη κινητού που δείχνει το Twitter

Ο ίδιος ο Τζακ Ντόρσεϊ κάποια στιγμή το 2012 όταν είχε ερωτηθεί σχετικά, είχε αποκάλυψε ότι το πρωινό του αποτελείται από δυο αβγά με σόγια σος. Ενα κάπως... ιδιαίτερο και spicy ξεκίνημα της ημέρας.

Ενα χρόνο αργότερα, το 2013, ο Ντόρσεϊ του Twitter ισχυρίστηκε ότι έγινε vegan, κάτι το οποίο, όμως, κατά τον ίδιο πάντα, τού προκάλεσε προβλήματα. Και αυτό γιατί λόγω της μεγάλης κατανάλωσης καρότου αυξήθηκε η ποσότητα της Β-Καροτίνης στον οργανισμό του με αποτέλεσμα το δέρμα του να πάρει μια πιο... πορτοκαλί απόχρωση. Κάπως έτσι, εγκατέλειψε τον βιγκανισμό για να πάει στο άλλο άκρο και να ακολουθήσει την περίφημη δίαιτα Paleo, που θέλει αυτόν που την ακολουθεί να καταναλώνει πολύ κρέας και καθόλου επεξεργασμένα σάκχαρα, σπόρους και επεξεργασμένα τρόφιμα.

Αυγά με ψωμί, Paleo diet

Πιο πρόσφατα, ο Ντόρσεϊ στράφηκε στη διαλειμματική νηστεία. Τον περασμένο Απρίλιο δήλωσε ότι τρώει μόνο ένα γεύμα την ημέρα, βραδινό και μόνο τις καθημερινές. Τα Σαββατοκύριακα έκανε πλήρη νηστεία.

«Την πρώτη φορά που έκανα διαλειμματική νηστεία, μόλις έφθασαν την τρίτη μέρα, ένιωθα σαν να έχω παραισθήσεις», δήλωσε ο ίδιος ο Ντόρσεϊ. «Ήταν κάτι πολύ παράξενο για μένα να είμαι σε αυτή την κατάσταση. Αλλά καθώς συνήθιζα αυτή τη δίαιτα, καταλάβαινα ότι πριν η ημέρα μου επικεντρωνόταν γύρω από τα γεύματά του μου, ενώ τώρα, όσο περισσότερο νήστευα, τόσο περισσότερο ένιωθα ότι ο χρόνος επιβράδυνε».

Ηταν ακριβώς αυτές οι δηλώσεις του Ντόρσεϊ που έκαναν πολλούς χρήστες του αγαπημένου του Twitte,r να σπεύσουν να γράψουν ότι η δίαιτα που κάνει τους μοιάζει περισσότερο με διατροφική διαταραχή.

Boss of Twitter, Dorsey
ΣΧΕΤΙΚΑ