Μέγκαν Μαρκλ-Χάρι, αυτή είναι η βίλα των 7 εκατ. που κοιτούν στο Μαλιμπού

NEWSROOM
Μέγκαν Μαρκλ-Χάρι, αυτή είναι η βίλα των 7 εκατ. που κοιτούν στο Μαλιμπού

To Megxit είναι γεγονός και η Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι είναι πλέον -μάλλον- μόνιμοι κάτοικοι βορείου Αμερικής.

Με τα σχέδια του ζευγαριού για το δρόμο που θέλουν να ακολουθήσουν να είναι μάλλον ασαφή -και γεμάτα εμπόδια αφού το σχέδιο για εμπορική εκμετάλλευση του royal ναυάγησε- τα διεθνή ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες αναφέρουν ότι μάλλον Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι ψάχνουν και ένα δεύτερο σπίτι στη βόρεια Αμερική. Και αυτή τη φορά όχι στον Καναδά, αλλά στις ΗΠΑ, στο Μαλιμπού συγκεκριμένα.

Η όλη συζήτηση ξεκίνησε από την Caitlyn Jenner ήταν και η πρώτη που έδωσε την είδηση ​​ότι το ζευγάρι έψαχνε για κάποιο ακίνητο στην Καλιφόρνια.«Άκουσα ότι αναζητούσαν ένα σπίτι στο Μαλιμπού», είπε. «Πρέπει να ήταν δύσκολο. Όλοι αξίζουν να είναι ευχαριστημένοι», είπε αναφερόμενη στο Megxit.

Και το σπίτι που υπανίχθηκε η Jenner ότι κοιτούν Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι είναι η κατοικία Petra Manor, σε μια αγαπημένη γειτονιά αστέρων του Χόλιγουντ, αφού εκεί μένουν, εκτός από την Caitly Jenner, ο Robert Downey Jr, ο Mel Gibson και άλλοι.

Και μπορεί καν να μην γνωρίζουμε αν όντως το ζευγάρι σκέφτεται να μείνει για κάποιο διάστημα στο εν λόγω σπίτι, ωστόσο αξίζει πραγματικά να του ρίξουμε μια ματιά.

Πρόκειται για ένα άκρως εντυπωσιακό πέτρινο σπίτι, που θα μπορούσαμε να πούμε ότι εξωτερικά, αν και διατηρεί κάποια κλασικά αμερικανικά στοιχεία, θυμίζει λίγο από την αίγλη των εντυπωσιακών σπιτιών στα οποία μεγάλωσε ο πρίγκιπας Χάρι.

Φυσικά διαθέτει τεράστια πισίνα.

Με ένα εντυπωσιακό εξωτερικό σαλόνι.

Και ακόμη γήπεδο τένις...

Υπέροχες αυλές.

Ως προς το εσωτερικό του μάλλον μιλάμε για ένα μικρό... ξενοδοχείο!

Διαθέτει 8 κρεβατοκάμερες, όλες μία και μία και έξι μπάνια.

Επίσης αρκετά σαλόνια...

Ενα υποτυπώδες γραφείο.

Εντυπωσιακή κουζίνα.

Home Cinema!

Οπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα μέσω της οποίας βγαίνει προς ενοικίαση, το εν λόγω σπίτι είναι «εξοπλισμένο για τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες, με πολλές ανέσεις, πολυτελή ιδιωτικότητα και παραδοσιακές κατασκευές από έμπειρους τεχνίτες».

Στα συν του εν λόγω σπιτιού, για το ζευγάρι, ότι απέχει μόλις μισή ώρα από το σπίτι της μητέρας της Μέγκαν Μαρκλ, Ντόρια Ράγκλαντ.

Ο Stuart Heller, ιδιοκτήτης της εταιρείας ενοικίασης πολυτελών σπιτιών υψηλού επιπέδου, Stay Awhile Villas, η οποία εποπτεύει την ιδιοκτησία, δήλωσε ότι δεν είναι προς πώληση και είναι αποκλειστικά διαθέσιμο για βραχυπρόθεσμα ενοικίαση. Η τιμή ενοικίασης ανά βραδιά προκαλεί ίλιγγο. 14.500 δολάρια!

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν έχουν επισκεφθεί ποτέ την εν λόγω κατοικία, χωρίς να αποκλείεται ότι θα το χρησιμοποιήσουν ως βάση τους στην επόμενη εξόρμησή τους στις ΗΠΑ.

Στο παρελθόν, το καλοκαίρι του 2018 συγκεκριμένα, στο εν λόγω σπίτι έμεινε για δύο εβδομάδες η Κάιλι Τζένερ.

ΣΧΕΤΙΚΑ