ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Φωτογραφία από την επίσκεψη του κ. Ψάλτη στη Σαντορίνη

Ψάλτης (Alpha Bank): Να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τα εργαλεία του ΤΑΑ αλλά και την ισχυρή δυναμική που παρουσιάζει ο τουριστικός κλάδος

Στις συναντήσεις αναδείχθηκε, μεταξύ άλλων, η ανάγκη ενίσχυσης των υποδομών του νησιού, και ειδικότερα της βελτίωσης του οδικού δικτύου.
NEWSROOM /
H υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη

Κεφαλογιάννη: Βρισκόμαστε στο κατώφλι μιας νέας εποχής για τον τουρισμό στην Ελλάδα

Η Όλγα Κεφαλογιάννη αναφέρθηκε επίσης και στα μέσα ενίσχυσης της προώθησης και προβολής της τουριστικής προσφοράς, με νέα εργαλεία επικοινωνίας και την αξιοποίηση της ψηφιακής τεχνολογίας.
NEWSROOM /
Ελληνικό νησί

Η Ελλάδα πάει για νέο ρεκόρ στον τουρισμό - Όλα τα στοιχεία, στοίχημα οι τουρίστες με διάθεση να ξοδέψουν

Επιστροφή στα προ πανδημίας επίπεδα «βλέπουν» οι διεθνείς δείκτες για τον Tουρισμό κι αν για την Ελλάδα αυτή η «κορυφή» κατακτήθηκε από πέρσι κιόλας, η «έκρηξη» των ταξιδιών, δεν μπορεί παρά να ενισχύει την πεποίθηση ότι φέτος πάμε για νέα ρεκόρ.
Επίσκεψη Βέλγων και Ολλανδών τουριστικών πρακτόρων στην Πελοπόννησο

Επίσκεψη Βέλγων και Ολλανδών τουριστικών πρακτόρων στην Πελοπόννησο

Οι προσκεκλημένοι επισκέφτηκαν γραφικούς παραδοσιακούς ορεινούς και παραθαλάσσιους οικισμούς, γνώρισαν την πλούσια φύση, την ιστορία, τον πολιτισμό και την γαστρονομία της περιοχής.
NEWSROOM /
Αστυπάλαια

Ιταλική ιστοσελίδα ξεχωρίζει τρία ελληνικά νησιά για διακοπές τον Μάιο και τον Ιούνιο

Εκπρόσωποι των τριών Δήμων που σε συνεννόηση με τον ιστότοπο ενημερώνουν συστηματικά το ιταλικό ταξιδιωτικό κοινό, αναφέρονται στις τάσεις που διαμορφώνουν τη νέα σεζόν.
NEWSROOM /