ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σοφία Κουνενάκη-Εφραίμογλου

Σοφία Εφραίμογλου: Η Διαμεσολάβηση επιτρέπει την επίλυση διαφορών με χαμηλότερο κόστος για τις επιχειρήσεις

Την ανάγκη επιτάχυνσης του ρυθμού εδραίωσης της Διαμεσολάβησης, επισημαίνει η πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών και Β´ αντιπρόεδρος στον Οργανισμό Προώθησης Εναλλακτικών Μεθόδων Επίλυσης Διαφόρων (ΟΠΕΜΕΔ) Σοφία Κουνενάκη - Εφραίμογλου σε συνέντευξη της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.
NEWSROOM /
Χρυσή Διάκριση της DIAGEO στα Sales Excellence Awards 2024

Diageo: Χρυσή Διάκριση στα Sales Excellence Awards 2024

Η Diageo, κορυφαία εταιρία premium αλκοολούχων ποτών στον κόσμο και την Ελλάδα, αναδείχθηκε SalesCompanyoftheYear στην κατηγορία Sustainabilityστα φετινά SalesExcellenceAwards 2024, τα βραβεία-θεσμό που επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές πωλήσεων σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους.
NEWSROOM /
Eurokinissi

Τα 4 «εργαλεία» για δανειολήπτες και ευάλωτους -Εν αναμονή ανακοινώσεων τραπεζών για πάγωμα επιτοκίων

Όσο συνεχίζεται το… κρυφτούλι των Κεντρικών Τραπεζιτών και το μπρα ντε φερ των «περιστεριών» με τα «γεράκια» για το πότε θα ξεκινήσει η μείωση των επιτοκίων, τόσο θα επιτείνεται η αγωνία νοικοκυριών κι επιχειρήσεων.
syntagma

EY Ελλάδος: Ποια είναι τα μεγάλα «στοιχήματα» του 2024 για οικονομία και επιχειρήσεις

Σε ένα ασταθές και αβέβαιο παγκόσμιο περιβάλλον με σημαντικές προκλήσεις, η ελληνική οικονομία και οι επιχειρήσεις της χώρας εισέρχονται στη νέα χρονιά με θετικές προοπτικές, αλλά και αντιμέτωπες με μεγάλα «στοιχήματα».
NEWSROOM /