Τράπεζα Πειραιώς: Στηρίζει τις επιχειρήσεις της Τέχνης και του Πολιτισμού

NEWSROOM
Τράπεζα Πειραιώς
Τράπεζα Πειραιώς/ Φωτογραφία Eurokinissi

Στη διάθεση μιας σειράς ολοκληρωμένων λύσεων προνομιακών προϊόντων και υπηρεσιών ειδικά σχεδιασμένων, υπό την επωνυμία, «Πειραιώς Culture & Creativity 360°», που απευθύνεται σε επιχειρήσεις οι οποίες δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς του Πολιτισμού δίνει έμφαση η Τράπεζα Πειραιώς.

Η σειρά προϊόντων απευθύνεται σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο του Πολιτισμού. Ενδεικτικά: δραστηριότητες μουσείων, επιχειρήσεις θεάματος, εκδόσεις, εκτυπώσεις, ιστορικοί & εκθεσιακοί χώροι κ.α.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το πρόγραμμα προσφέρει αποτελεσματική διαχείριση της επιχείρησης για τις καθημερινές της συναλλαγές και ανάπτυξη και εξέλιξη της επιχείρησης με προϊόντα & υπηρεσίες, όπως χρηματοδότηση μέσω εγγυοδοτικών εργαλείων σε συνεργασία με Ευρωπαϊκούς Φορείς, έκπτωση 50% στη δαπάνη εξέτασης αιτήματος χρηματοδότησης έως 31/12/21.

Επίσης για τους 100 πρώτους πελάτες που θα αιτηθούν χρηματοδότηση στο πλαίσιο επιδοτούμενων προγραμμάτων ΕΣΠΑ, θα καλύπτεται το κόστος υποβολής επενδυτικού φακέλου έως 500 ευρώ κλπ

Το πρόγραμμα επίσης συμβάλλει στην βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της επιχείρησης μέσω δυνατότητας συμμετοχής στο πρόγραμμα επιβράβευσης yellow business, δυνατότητας συμμετοχής στο πρόγραμμα "Ψωνίζω στη Γειτονιά" και εξασφάλιση της επιχείρησης από κινδύνους μέσα από σύγχρονα προγράμματα ασφάλισης που καλύπτουν τις ανάγκες της επιχείρησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ