ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Taylor Swift

Πώς το φαινόμενο Τέιλορ Σουίφτ επηρεάζει θετικά την αμερικανική οικονομία -Τι είναι τα Swiftonomics

Η φετινή περιοδεία της «Eras Tour» είχε τεράστιες οικονομικές επιπτώσεις, καθώς οι θαυμαστές της, γνωστοί ως «Swifties», δαπάνησαν δισεκατομμύρια δολάρια.
Υπουργείο Εργασίας

Ανοίγει αύριο η ΕΡΓΑΝΗ για τις επιχειρήσεις του πολιτισμού

Το Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ θα είναι διαθέσιμο από 16/11/2021 έως και 30/11/2021 σε επιχειρήσεις θεάτρων, μουσικών σκηνών, χοροθεάτρων, συναυλιακών χώρων και χώρων παραστάσεων καθώς και σε επιχειρήσεις κινηματογράφων και διανομέων κινηματογραφικών ταινιών
NEWSROOM /
Eurobank

Eurobank & egg: Cluster Καινοτομίας στις Ψηφιακές Τεχνολογίες για Τουρισμό & Πολιτισμό

Η Eurobank και το egg – enter•grow•go επιλέχθηκαν από τη Γενική Γραμματεία Έρευνας & Καινοτομίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων να αναπτύξουν και να υποστηρίξουν τον πρώτο ελληνικό Συνεργατικό Σχηματισμό Καινοτομίας (ΣΣΚ) στις Ψηφιακές Τεχνολογίες στους Τομείς Τουρισμού & Πολιτισμού.
NEWSROOM /
Πώς εντάσσονται στα μέτρα στήριξης οι επαγγελματίες Τέχνης και Πολιτισμού

Πώς εντάσσονται στα μέτρα στήριξης οι επαγγελματίες Τέχνης και Πολιτισμού

Καθορίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις της καταβολής της αποζημίωσης ειδικού σκοπού στους επαγγελματίες της Τέχνης και του Πολιτισμού για την περίοδο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου.
NEWSROOM /
airbnb: πανοραμική εικόνα από σπίτια στην περιοχή της Πλάκας

Κομισιόν: «Πράσινο» σε πρόγραμμα στήριξης του πολιτισμού στον Δήμο Αθηναίων

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε ελληνικό πρόγραμμα 7,7 εκατομμυρίων ευρώ για τη στήριξη πολύ μικρών και μικρών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον πολιτιστικό τομέα του Δήμου Αθηναίων.
NEWSROOM /