Αυτές είναι οι 35 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα -Οι 3 κατηγορίες [πίνακες]

NEWSROOM
Αυτές είναι οι 35 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα -Οι 3 κατηγορίες [πίνακες]
Φωτο: Shutterstock

Η λίστα ανακοινώνεται την Άνοιξη κάθε έτους και προέρχεται από τις εταιρείες οι οποίες έχουν πιστοποιηθεί κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς.

Το Great Place to Work Hellas ανακοίνωσε την Κυριακή 12 Μαΐου 2024 τα αποτελέσματα της έρευνας Best Workplaces Hellas 2024, της μεγαλύτερης έρευνας αξιολόγησης εργασιακού κλίματος στην Ελλάδα, με τις επωνυμίες των κορυφαίων εταιρειών που διακρίνονται φέτος για το εργασιακό τους περιβάλλον.

Στην έρευνα Best WorkplacesTM 2024, η οποία διεξήχθη για 22η συνεχή χρονιά στη χώρα μας με την ακαδημαϊκή υποστήριξη του ALBA Graduate Business School, The American College of Greece, διακρίνονται φέτος 35 επιχειρήσεις, οι οποίες χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες ανάλογα με τον αριθμό των εργαζομένων τους.

Οι τρεις κατηγορίες

 • 10 «μεγάλες» επιχειρήσεις που απασχολούν πάνω από 250 εργαζόμενους,
 • 15 «μεσαίες» επιχειρήσεις που απασχολούν από 50 έως 250 εργαζόμενους,
 • 10 «μικρές» επιχειρήσεις που απασχολούν από 20 έως 49 εργαζόμενους

Η ένταξη στη λίστα Best Workplaces η οποία συντάσσεται κάθε χρόνο τα τελευταία 21 χρόνια στην Ελλάδα, αποτελεί την ύψιστη διάκριση για μια εταιρεία, η οποία έχει αποκτήσει την πιστοποίηση του Great Place to Work Hellas και την κατατάσσει στην elite των εταιρειών της χώρας μας αναφορικά με το εξαιρετικό εργασιακό της περιβάλλον.

Η λίστα ανακοινώνεται την Άνοιξη κάθε έτους και προέρχεται από τις εταιρείες οι οποίες έχουν πιστοποιηθεί κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς. Η λίστα αποτελείται από τις 25 καλύτερες εταιρείες (10 μικρές με 20- 49 εργαζόμενους, 10 μεσαίες με 50 -250 εργαζόμενους και 10 μεγάλες με περισσότερους από 250 εργαζόμενους). Δείτε εδώ την τελευταία λίστα Best Workplaces™ .

Οι εταιρείες που διακρίνονται είναι οι εξής:

 1. S. C. Johnson Hellas
 2. Ipsen Greece
 3. eLearning Industry
 4. Arbitrage Real Estate
 5. Cyberlogic
 6. Greentube (AbZorba Games)
 7. Zoetis Hellas
 8. Octane
 9. TMF Greece
 10. Enia
 1. Bristol Myers Squibb
 2. Hack The Box
 3. Yodeck
 4. Campeón Gaming
 5. Bausch + Lomb Greece
 6. Transifex
 7. Καρατζά και Συνεργάτες
 8. Chiesi Hellas
 9. Ansys
 10. OTS
 11. Ubitech
 12. Siemens Healthineers
 13. Seanergy Maritime Holdings Corp.
 14. interworks.cloud™
 15. Digital Realty
 1. DHL Express (Ελλάς)
 2. ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ
 3. XM
 4. Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε
 5. Kaizen Gaming
 6. Melissa - Kikizas
 7. Epsilon Net
 8. Μεΐδάνης-Electroinvest
 9. ΕΥ Greece
 10. bluegr Hotels & Resorts
 • Η έρευνα του Great Place Τo Work διεξάγεται με ανώνυμα ερωτηματολόγια και στηρίζεται κατά κύριο λόγο στην άποψη που έχουν οι εργαζόμενοι για την εταιρεία τους.
 • Η αξιολόγηση των εταιρειών ολοκληρώθηκε τον Φεβρουάριο του 2024.
 • Υποψήφιες για τη λίστα Best Workplaces 2024 ήταν όλες οι εταιρείες οι οποίες πιστοποιήθηκαν μέσα στο 2023 για το καλό του εργασιακό περιβάλλον από το Great Place Τo Work και είχαν υποβάλει την έκθεση Culture Audit με τις πολιτικές και πρακτικές διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού τους μέχρι το τέλος του 2023.
 • Συνολικά μέσα στο 2023 απέκτησαν την Πιστοποίηση Great Place to Work-Certified 176 εταιρείες όλων των μεγεθών. Από τις Πιστοποιημένες εταιρείες υπέβαλαν την έκθεση Culture Audit και έθεσαν υποψηφιότητα για ένταξη στη λίστα Best WorkplacesΤΜ 2024, οι 80 εταιρείες.
 • Το σύνολο των εργαζομένων που έλαβαν ερωτηματολόγιο για να αξιολογήσουν την εταιρεία τους στις υποψήφιες για ένταξη στη λίστα εταιρείες ήταν 43.821 άτομα.
 • Η μεγαλύτερη εταιρεία που διακρίνεται στη λίστα απασχολεί πάνω από 11.000 εργαζόμενους, ενώ η μικρότερη μόλις 22.
ΣΧΕΤΙΚΑ